default_mobilelogo
Φόρτωση καλύμματος ... Σύρετε το κάλυμμα για επανατοποθέτηση

Κατερινα

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση στο διαδίκτυο, 4χρόνια πριν
Καρφιτσωμένα στοιχεία
Πρόσφατες δραστηριότητες
 • Κατερινα Ξεκίνησε μια Ερώτηση, Loop τραχήλου
  Loop τραχήλου
  Καλησπέρα σας και πραγματικά συγχαρητήρια για την σελίδα!

  Είμαι 27χρονων και το ιστορικό μου είναι το εξής.. Το 2017 έγινε διαγνωση ότι έχω τον υιό του hpv. Συγκεκριμένα έχω εξωτερικά κονδυλωματα και το τεστ Παπ βγήκε τρίτης κατηγορίας και...
  Καλησπέρα σας και πραγματικά συγχαρητήρια για την σελίδα!

  Είμαι 27χρονων και το ιστορικό μου είναι το εξής.. Το 2017 έγινε διαγνωση ότι έχω τον υιό του hpv. Συγκεκριμένα έχω εξωτερικά κονδυλωματα και το τεστ Παπ βγήκε τρίτης κατηγορίας και LSIL.

  Στη συνέχεια έκανα κολποσκόπηση με το συμπέρασμα να είναι: εστιακή ήπιου βαθμού δυσπλασία του τραχήλου (CIN 1)

  Μετά από 6μηνες έκανα thin prep με αποτέλεσμα αυτού να είναι ASCUS. Μετά από αυτό κάναμε κρυοπηξια και 6μηνες μετά (τώρα) το thin prep έδειξε ξανά μάνα LSIL, ότι είχε βγει δηλαδή και αρχικά. Έκανα και hpv dna test το οποίο ευτυχώς έβγαλε ότι έχω τους τύπους 6 και 42.

  Ο γιατρός έκρινε καλύτερο αυτή τη φορά να κάνουμε loop τραχήλου. Όπως μου εξήγησε θα κόψει ένα κομμάτι απτό τράχηλο το οποίο θα πάει για βιοψία και το υπόλοιπο θα το καυτιριασει. Εντωμεταξυ όλο αυτό το διάστημα από πέρσι βγάζω εξωτερικά κονδυλώματα αρκετα συχνά παρόλο που μου τα καίει ο γιατρός μου με ποδοφυλινη. Και όταν λέω αρκετά συχνά εννοώ σε συχνότητα κάθε μήνα να βγάζω σίγουρα δύο φορες. Φεύγουν με την ποδοφυλινη(σε συνδιασμό με την κρέμα aldara) και μετά από λίγο ξαναεμφανίζοντε. H κρέμα aldara από μόνη της δυστυχώς δε μου κάνει τίποτα. Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι εξης:

  Μετά το loop που θα κανω κατά πόσο θα "θεραπευτώ"; Θα εξαλειφθεί καθόλου ο υιός απτον οργανισμό μου; Αυτό θα επηρεάσει και τα εξωτερικά κονδυλώματα; δηλ. θα ελλατωθει η τόσο συχνή εμφανίση τους? Αν οχι, τι θα μου προτείνατε να κάνω για τα εξωτερικά; Υπάρχει κάποια λυση η όλα είναι θέμα ανοσοποιητικού όπως μου είπε ο γιατρός.
  Το επόμενο τεστ Παπ είναι σίγουρο ότι θα βγει καλό η υπάρχει ίση πιθανότητα να βγει πάλι κακό; Αν βγει καλο σημαίνει ότι υιός είναι σε τόση μικρή ποσότητα που δεν ανιχνεύεται; Αν υπάρχει περίπτωση να βγει πάλι κακό τι θα σημαίνει αυτό και τι θα πρέπει να κάνω σε αυτή την περιπτωση?
  Συγγνώμη για τις τόσες απορίες μου απλώς έχω στενοχωρηθεί πολύ με την όλη κατάσταση μου και πραγματικά θελω πολύ να "σκοτώσω" όσο μπορώ το υιό γιατί με έχει κουράσει ψυχολογικά...

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  Περισσότερα
  1. Εμφάνιση Ερώτησης
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Η ανάρτηση είναι υπό εποπτεία
  Το στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
 • Καλώς ήλθατε στο Gyn.gr μπορείτε να αφήσετε το ερώτημα σας στο Forum και θα σας απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Λόγο της φύσης της σελίδας μας και με τον τρόπο που προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε εσάς, έχουμε κάποιους κανόνες οι ερωτήσεις σας δεν εμφανίζονται αμέσως πρέπει να τις εγκρίνει κάποιος διαχειριστής όποτε μην τις στέλνετε πολλές φορές,
  Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, τα μηνύματα με Greeklish τα διαγράφουμε.
  οι τοίχοι είναι για γενική πληροφόρηση απαντάμε θέματα μόνο στο Forum!. ....Δώστε 5 λεπτά και διαβάστε τις οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας .<<Χρήσιμες πληροφορίες>> να έχετε μια ωραία μέρα.Φιλικά o Admin!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Η ανάρτηση είναι υπό εποπτεία
  Το στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
 • Κατερινα μόλις εγγράφηκε στον ιστότοπο
  Η ανάρτηση είναι υπό εποπτεία
  Το στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
Δεν υπάρχουν ακόμη δραστηριότητες εδώ
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση περιεχομένου επεξήγησης εργαλείων.