-
Καλησπέρα.
Εδώ και 5 μήνες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους μύκητες. εχω κάνει αρκετές θεραπείες αλλά μετά από κάθε περίοδο επανέρχονται, Έχω λάβει υπόθετα travogen καθώς και κολπικη κρέμα της ίδιας εταιρείας. επίσης μετά τη θεραπεία βάζω υπόθετα...Καλησπέρα.Περισσότερα
Εδώ και 5 μήνες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους μύκητες. εχω κάνει αρκετές θεραπείες αλλά μετά από κάθε περίοδο επανέρχονται, Έχω λάβει υπόθετα travogen καθώς και κολπικη κρέμα της ίδιας εταιρείας. επίσης μετά τη θεραπεία βάζω υπόθετα eva mycosis καθ υπόδειξη του γιατρου που με παρακολουθει. Επειδή είχα συνεχείς υποτροπές έλαβα fungustatin των 200 για 7 ημέρες και έκανα κολπικες πλύσεις με χομομήλι, όλες οι καλλιέργειες που έγιναν περίπου 7 με 10 ημέρες μετά το τέλος της κάθε αγωγής έχουν βγει αρνητικές. Ωστόσο μετά από κάθε περίοδο ξανά τα ίδια. Την τελευταία φορά ο γιατρός μου πρότεινε να παίρνω fungostatin Των 200 ένα κάθε εβδομάδα για έξι μήνες και να κάνω κολπικές πλύσεις με χαμομήλι. (1 την εβδομάδα ή συχνότερα αν έχω συμπτώματα) και βασικά να μην το σκέφτομαι γιατί θα περάσει από μόνο του. Ωστόσο, επειδή η προσέγγιση αυτή δε με καθυσηχάζει δεδομένου ότι τα συμπτώματα είναι έντονα. Ποια είναι η άποψη σας? δεδομένου ότι μένω στην επαρχία δεν έχω τη δυνατότητα να λάβω πολλές γνώμες και αυτό με αγχώνει ακόμα περισσότερο. Συμφωνείτε ή προτείνετε κάτι διαφορετικο?
Ευχαριστώ πολύ.Η ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
