Καρφιτσωμένα στοιχεία
Πρόσφατες δραστηριότητες
-
Καλησπέρα σας, δε ξέρω αν η ερώτηση μου μπορεί να απαντηθεί σε αυτό το φόρουμ διότι είναι λίγο παράξενο,
εδώ και δύο βδομάδες στον αριστερό μαστο όταν κάνω μπάνιο με ζεστο νερο και πέφτει το ζεστο νερο στην θηλη νιώθω μια σούβλια σαν...Καλησπέρα σας, δε ξέρω αν η ερώτηση μου μπορεί να απαντηθεί σε αυτό το φόρουμ διότι είναι λίγο παράξενο,Περισσότερα
εδώ και δύο βδομάδες στον αριστερό μαστο όταν κάνω μπάνιο με ζεστο νερο και πέφτει το ζεστο νερο στην θηλη νιώθω μια σούβλια σαν διαξιφιστικο πόνο στο μπροστινό μέρος μέρος του στηθους. Όσο ζεσταίνεται το στήθος και το σώμα από το ζεστό νερό νερό σταματαει ο πόνος. Δηλαδή ο πόνος κρατάει στα πρώτα λεπτά του μπάνιου. Επισης αν βάλω ζεστο νερο στη θηλη του άλλου μαστου θα με πονέσει ο άλλος που σας ανέφερα πιο πριν. Γενικά ότι θερμο να βάλω πχ ζεστο αέρα από πιστολάκι στη θηλη θα νιώθω αυτή τη σούβλια. Μόνο όταν κάνω μασάζ στο στηθος καθώς και στην πάνω περιοχή του στηθους σταματαει αμέσως καθώς πλένομαι.
Τι μπορεί να συμβαίνει ; έχω ανησυχήσει πολύ.
Σας ευχαριστώ.Η ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
Δεν υπάρχουν ακόμη δραστηριότητες εδώ
