Καρφιτσωμένα στοιχεία
Πρόσφατες δραστηριότητες
-
Πότε μου έρχεται στις 32 ποτέ στις 35...ποτε πιο νωρίς, πότε πιο αργά...Η ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Γειά σας.... Τον Αύγουστο είχα μια Βιοχημική κύηση.... Ο γιατρός μου μου έδωσε inofert.... Ενώ τότε έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα προσπαθειών, τώρα έχουν περάσει αρκετόι μήνες και ακόμη τίποτα.... Εγώ είμαι 26 και ο Άντρας μου 29...Πρέπει να...Γειά σας.... Τον Αύγουστο είχα μια Βιοχημική κύηση.... Ο γιατρός μου μου έδωσε inofert.... Ενώ τότε έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα προσπαθειών, τώρα έχουν περάσει αρκετόι μήνες και ακόμη τίποτα.... Εγώ είμαι 26 και ο Άντρας μου 29...Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ?ΠερισσότεραΗ ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Το στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικό και θα γυρίσει σε 10 μέρες.... Η περίοδος μου τελειώνει σε 2 μέρες και γενικά ηρεμεί ο πόνος.... Μονο το σπυράκι με πονάει.... Είναι σαν να έχει γυρίσει τρίχα.....Πρέπει να πάω σ άλλο γιατρό? Είμαι 26.....και...Ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικό και θα γυρίσει σε 10 μέρες.... Η περίοδος μου τελειώνει σε 2 μέρες και γενικά ηρεμεί ο πόνος.... Μονο το σπυράκι με πονάει.... Είναι σαν να έχει γυρίσει τρίχα.....Πρέπει να πάω σ άλλο γιατρό? Είμαι 26.....και δεν έχω καμία άλλη ενόχληση....ΠερισσότεραΗ ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Το στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Καλημέρα σας.... Αδιάθετησα.... Είμαι στην 3η μέρα και ακόμα δεν λέει να περάσει.... Επίσης έχω βγάλει μια κοκκινίλα η οποία πονάει ... Επίσης το σπυράκι πονάει...Πρέπει να πάω σε γυναικολογο η δερματολόγο?Η ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Πρόσθεσα στην αρχική σας ερώτηση τα νέα στοιχεία που δώσατε ώς συμπληρωματική απάντηση.Η ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Αγηπήτη Κατερινα19936!
Μετέφερα την ερώτηση σας στο Forum..παρακαλούμε τις επόμενες ερωτήσεις και απαντήσεις σε αυτές να τις αφήνετε εκεί.Δεν απαντάμε σε τοίχους, οι ερωτήσεις σας στο forum δεν εμφανίζονται αμέσως πρέπει να τις εγκρίνει κάποιος διαχειριστής όποτε μην τις στέλνετε πολλές φορές,
οι τοίχοι και τα προσωπικά μηνύματα είναι για γενική πληροφόρηση ή ραντεβού, Ιατρικά θέματα Απαντάμε μόνο στο Forum! ....Δώστε 5 λεπτά και διαβάστε τις οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας .<<Χρήσιμες πληροφορίες>> να έχετε μια ωραία μέρα.Φιλικά o Admin!Η ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας. -
Γειά σας.... Είμαι 26 χρόνων.... Έχω αρκετά κιλά παραπάνω τα οποία κάνω διατροφή για να χάσω... Στην τελευταία περίοδο με πονουσε πολύ ο δεξιός μαστού.... Ενώ η περίοδος τελείωσε και έχουν περάσει η μέρες ακόμη με πονάει η θηλή.... Τι μπορεί να...Γειά σας.... Είμαι 26 χρόνων.... Έχω αρκετά κιλά παραπάνω τα οποία κάνω διατροφή για να χάσω... Στην τελευταία περίοδο με πονουσε πολύ ο δεξιός μαστού.... Ενώ η περίοδος τελείωσε και έχουν περάσει η μέρες ακόμη με πονάει η θηλή.... Τι μπορεί να είναι?ΠερισσότεραΗ ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
-
Η ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
Δεν υπάρχουν ακόμη δραστηριότητες εδώ
