Καρφιτσωμένα στοιχεία
Πρόσφατες δραστηριότητες
-
Καλημέρα σας γιατρέ,
Θελω να σας κανω την εξης ερωτηση:
Η περιοδος ερχεται παντα 14 ημερες μετα την ωορηξια ; διοτι στις 7 ιανουαριου επισκεφτηκα τον γυναικολογο μου, μου εκανε ενα κολπικο υπερηχογραφημα και ειδε οτι ειχα ωορρηξια εκεινη την...Καλημέρα σας γιατρέ,Περισσότερα
Θελω να σας κανω την εξης ερωτηση:
Η περιοδος ερχεται παντα 14 ημερες μετα την ωορηξια ; διοτι στις 7 ιανουαριου επισκεφτηκα τον γυναικολογο μου, μου εκανε ενα κολπικο υπερηχογραφημα και ειδε οτι ειχα ωορρηξια εκεινη την ημερα και πως η περιοδος μου ενω την περιμενα κανονικά στις 14-15 ιανουαριου θα μου αργουσε γυρω στις 20(τελευταια περιοδος 12 δεκεμβριου) . Το προβλημα μου ειναι πως η περιοδος ηρθε σημερα, 11 ιανουαριου.Ειναι φυσιολογικο; (γενικα η περιοδος μου ερχεται καθε 30-34 ημερες)
Ευχαριστώ εκ των προτερωνΗ ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας. -
Καλησπέρα σας!
Εδω και 2 χρονιά παίρνω χωρίς διάλειμμα τα αντισυλληπτικά yasmin λόγω της ακμής που με ταλαιπωρούσε.Προσφάτως έκανα εξετάσεις και έχω χοληστερόλη 216,HDL 75, LDL 105 και τριγλυκεριδια 180 (είμαι 20 χρόνων , ύψος 1.72 και 53...Καλησπέρα σας!Περισσότερα
Εδω και 2 χρονιά παίρνω χωρίς διάλειμμα τα αντισυλληπτικά yasmin λόγω της ακμής που με ταλαιπωρούσε.Προσφάτως έκανα εξετάσεις και έχω χοληστερόλη 216,HDL 75, LDL 105 και τριγλυκεριδια 180 (είμαι 20 χρόνων , ύψος 1.72 και 53 κιλά).Η διατροφή μου γενικώς δεν είναι προσεγμένη ούτε όμως και εντελώς ανθυγιεινή σε καθημερινοί βάση. Η ερώτηση μου είναι η εξής : Υπάρχει περίπτωσή να ευθύνονται τα αντισυλληπτικά για την τόσο υψηλή τιμή των τριγλυκεριδιων συγκεκριμένα? Αν ναι για πόσο χρονικό διάστημα θα μου προτείνατε να τα σταματήσω και επίσης υπάρχει κάποιο άλλο αντισυλληπτικό χάπι που να είναι πιο ελαφρύ από τα yasmin και να μην προκαλεί τέτοια αύξηση στα τριγλυκεριδια?Ο βασικός φόβος μου ει ναι η επανεμφάνιση της ακμής... είναι σίγουρο ότι θα ξαναεμφανιστεί ?κι αν ναι θα είναι στον ίδιο βαθμό με προηγουμένως και μετά από πόσους περίπου μήνες διακοπής των χαπιών εμφανίζεται συνήθως? (ειχα μετρια ακμη τυπου 2 θα ελεγα)
Σασ ευχαριστω για τον χρονο σασΗ ανάρτηση είναι υπό εποπτείαΤο στοιχείο ροής δημοσιεύτηκε με επιτυχία. Το στοιχείο θα είναι πλέον ορατό στη ροή σας.
Δεν υπάρχουν ακόμη δραστηριότητες εδώ
