default_mobilelogo
  Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014
  3 Απαντήσεις
  2K διαβάστηκε
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΙΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ.ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΛΟΙΦΕΣ Κ.Τ.Λ. ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ  ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΝΑ ΛΑΒΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΖΕΝΟΦΕΝ 35 ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΙΣ: 1]ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΗΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΑΦΗ; 2]ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΗ ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ  ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΖΕΝΟΦΕΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΥΝΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΟΠΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΡΑΗΝΕΙ.                                                        ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ                                                               ΑΝΤΑ.
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32790
Αγαπητή  Αντα, δεν  μου τα λες  τόσο καλά.  Στο   προ πενθημερου   μύνημα  μου γραφεις,  ότι   αρνείσαι  να παρεις    ορμονική θεραπεια  και τωρα μου γράφεις,  ότι  πηρες   προφανώς  για μήνες  Gynofen 35 με ένδειξη προφανώς   την ακμή! Το Gynofen  θα  ήταν   μία πρέπουσα  αγωγή,  αν   ο λόγος  που δίνεται  είναι  η  καταπολέμιση καποιας  ορμονικής  αιτιολογίας.. Επομένως   θ'  αποκλεισουμε   την  δυνατοτητα ορμονικής  αντιμετωπισης. Το αντισυλληπτικο  χάπι -  μεταξύ αυτών  και το Gynofen,  που  είναι  και  αντισυλληπτικο -  κατά κανόνα δεν προξενεί   αιμόρροια  κατά τις σχέσεις..  Θα  μπορούσα να σκεφτώ σαν εξαίρεση   την δημιουργία ενός  μικρού  αθωου εκτροπιου στον  τραχηλο - προκειται   για ενα  μικρο  κόκκινο  λεκέ  γύρω  από το στομιο  της   μήτρας,  που οφείλεται  στο ότι  το επιθήλιο (το  κυτταρικό στρώμα δηλαδή ) του εσωτερικού  της μητρας, επεκτεινεται για  λίγο προς  τα εξω -  που αντισυλληπτικά  προξενουν  σε καποιες  λιγες γυναικες. Αν  αυτό ερεθιστεί,  τότε είναι  δυνατόν  να έχεις  το σύμπτωμα  που σε απασχολεί.  Ωστόσο  στην περίπτωση   αυτή  ο γιατρός  δεν μπορεί  παρά να το δει - δεν ειναι δυνατόν  να μην το δει  και  ο πιο αρχάριος -  και να το χαρακτηρισει σαν  αυτό  που είναι ,  σαν μια ελαφρα  τραχηλιτιδα δηλαδή.  Η θεραπεία της  θα  ήταν απλή. Κατά  τα άλλα  ισχύουν  όλα  όσα   σου έγραψα  στο άλλο  μύνημα. Με φιλικούς  χαιρετισμούς Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32791
 
Ειλικρινά δεν γνώριζα ότι τα Zenofen είναι για ορμονική θεραπεία.Ως παραπληροφόρηση του γιατρού μου προς εμένα μου εδόθησαν για την ακμή μόνο.Γιατι έτσι του είπα του γιατρού αν υπάρχει κάτι να μου δώσει για την ακμή τότε έτσι κι αλλιώς δεν είχα αρχίσει τις εξετάσεις  για το γυναικολογικό πρόβλημα εκείνη τη μέρα θα τις εκανα.τωρα τι να κανω;Μου έχουν πει ότι τα ζενοφεν είναι πολύ βαριά για μένα που δεν έχω υπερβολικό προβλημα.Υπαρχουν αλλά πιο ελαφρια;Δε γνώριζα ότι τα αντισυλληπτικά είναι ορμόνες.
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32792
Αγαπητή  Αντα,  για το θεμα της ακμής καλως  σου δόθηκαν τα Gynofen. Πρόκεται  για  ορμονικό χάπι  που κατασκευάστηκε   όμως  ειδικά  γι  αυτή την ένδειξη  και σαν  δεύτερη ιδιότητα έχει την  αντισύλληψη.  Αν   θέλεις  καποιο  σκετο  αντισυλληπτικό, ο γιατρός  που σε βλεπει   θα σου δώσει  το  κατάλληλο  για σένα. Κάποια  από  τα κατ΄ εξοχήν αντισυλληπτικά,   βοηθούν  καπως και στο θεμα της ακμής. Με φιλικούς  χαιρετισμούς Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!