default_mobilelogo
  Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014
  3 Απαντήσεις
  2.6K διαβάστηκε
Γεια σας και συγνώμη για την ενόχληση. Έχω ξανα στείλει στο forum  σας και σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε. Λόγω συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών ξεκίνησα τα gynofen τα οποία έπειτα από συνεννόηση με τον γιατρό μου τα σταμάτησα λόγω κάποιων διαταραχών και μου είπε να πάρω τα yasminelle. Το καλοκαίρι αφου σταμάτησα τα gynophen είχα 4 μήνες καθυστέρηση και άργησα πολύ να ξεκινήσω την αγωγή με τα yasminelle. Επικοινώνησα και πάλι με τον γιατρό μου και μου είπε να κάνω πρόκληση περιόδου με duphaston. Με τη δεύτερη δόση duphaston η περίοδος εμφανίστηκε και ξεκίνησα την αγωγη στις 1/8. Μου ήρθε περιοδος μετα τον πρώτο μήνα yasminelle κανονικά απλά κράτησε πολλές μερες (8 μέρες). Τώρα διανύω το δέυτερο μήνα μου έχουν μείνει άλλα 6 χάπια για να αδιαθετήσω και σήμερα είδα καφέ ύγρα με αίμα και με πόνου περιόδου στην κοιλία σαν να μου έρχεται περίοδος.
   
-Τί να κάνω?Συνεχίζω και τα υπόλοιπα 6 χάπια να ολοκληρωθεί ο μήνας και να αδιαθετήσω κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα ή τα σταματάω για να αδιαθετήσω?
- Είναι φυσιολογικο αυτό που έγινε?
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#35502
Αγαπητή φίλη. Θα συνεχίσεις κανονικά τα χάπια, μέχρι να τελειώσει η καρτέλλα. Αν έχεις πάλι είτε παρατεταμένη περίοδο είτε αιμόρροια πριν από το τέλος της συσκευασίας, θα ενημερώσεις το γιατρό σου, για να αλλάξετε σκεύασμα, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερα ανεκτό από τον οργανισμό σου. Δεν είναι ανησυχητικό, μόνο ενοχλητικό, συμβαίνουν αυτά. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#35503
Γιατρέ σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε για μένα, με καθησυχάσατε πολύ. Έχω μία δεύτερη ερώτηση που νομίζω θα την έχουν και άλλες αν έχουν κάποιο παρόμοιο συμπτωμα με το δικό μου. Τελικά εξελίχθηκε σε κανονική περίοδο με αίμα και θα ακούσω τις συμβουλές σας συνεχίζοντας κανονικα τα δισκία μου μέχρι το τέλος. ( είναι άλλα 3) Όταν όμως τα σταματήσω για να αδιαθετήσω όπως θα έπρατα κανονικά με ποίο κριτίριο θα ξεκινήσω το πρώτο χάπι του καινούργιου κουτιού? Συνήθως όλοι οι γιατροί συμβουλεύουν τις ασθενείς τους να διακόψουν για να αδιαθετήσουν και μόλις δουν το πρώτο αίμα να ξεκινήσουν το καινούργιο κουτι, εγώ όμως πως να πράξω που πλέον δεν έχω γνώμονα το αίμα? Πότε να ξεκινήσω το καινουργιο πακετο αντισυλληπτικών? Ποιά ημέρα? Ακόμα και μετά από αυτό θα έχω αντισυλληπτική δράση στο καινούργιο κουτί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα? Υ.Γ : Ξέχασα να επισημάνω στο προηγούμενο μήνυμα μου ότι λόγω ουρεοπλάσματος που ανιχνεύθηκε στο σύντροφό μου έπρεπε να πάρω και εγώ vibramycin για 14 μέρες, υπάρχει περίπτωση να επηρέασε όλο αυτό και να προκλήθηκε έτσι το αίμα? Να συνεχίσω την αγωγή με την αντιβίωση? Σας ευχαριστώ και πάλι Με εκτίμηση
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#35504
Θα ξεκινήσεις το καινούριο κουτί μετά από διακοπή 7 ημερών, δεν αλλάζει κάτι. Ενημέρωσε όμως το γιατρό σου για την αιμόρροια. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!