default_mobilelogo
  Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2025
  3 Απαντήσεις
  87 διαβάστηκε
Καλησπέρα σας,
Είναι 38 ετών στην προσπάθεια εγκυμοσύνης και έχω κάνει κάποιες εξετάσεις και θα ήθελα την γνώμη σας.
ΤSH : 6,8 ( παίρνω το Τ4 των 88 αλλά είχα να ελέγξω την TSH από τον Απρίλιο του 2022 που τότε ήταν φυσιολογική.)
FSH: 8,4
AMH: 4,78
Περίπου πριν από 1 μήνα
·
#59171
Αγαπητή φίλη.
Σίγουρα θέλει ρύθμιση ο θυρεοειδής.
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 1 μήνα
·
#59172
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Η γυναικολόγος μου είπε επίσης ότι η Αμη δειχνει χαμηλή γονιμότητα.
Περίπου πριν από 1 μήνα
·
#59191
Καλησπέρα σας γιατρέ,

Όσον αφορά την υψηλή τιμή της tsh 6,8 ο ενδοκρινιλογος μου αλλαξε το χάπι και ήδη λαμβάνω 9 μέρες το t4 100.
Πριν δύο μέρες όμως είχα ωορρηξία την παρακολούθησαμε με υπέρηχο και η γυναικολόγος μου πρότεινε να έχουμε επαφές παρόλο την υψηλή TSH.
Yπαρχει περίπτωση να επιτευχθεί εγκυμοσυνη ή είναι επικίνδυνο;
Ο ενδοκρινιλογος μου είπε με τέτοια τιμή tsh δεν υπήρχε περίπτωση να μείνεις έγκυος.
Τώρα με μια εβδομάδα που λαμβάνω χάπια δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να είχε πέσει επανέλεγχο θα κάνω σε 2 μήνες αλλά η γυναικολόγος ειπε τις προσπάθειες να τις συνεχίζουμε.
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!