default_mobilelogo
  Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.7K διαβάστηκε
Aγαπητε μου γιατρε καλημερα και καλή εβδομάδα.
Η ερωτηση μου εχει ως εξης το κοριτσάκι μου ειναι 8 μηνών και το θηλάζω ακόμη, αλλα μετα απο αφαιρεση του φρονιμητη μου επαθα μόλυνση με αποτέλεσμα να πρηστούν οι αδένες μου και να πονω το λαιμό μου και αναγκαστικά επρεπε να πάρω αντιβιωση amoxyl 500.Η παιδιατρος και ο οδοντιατρος μου ειπαν οτι ειναι ασφαλες να συνεχίσω το θηλασμό αλλα εγω φοβηθηκα και σταματησα για 1.5 μερα με αποτελεσμα το στηθος μου να φουσκωσει πολύ και να το πονάω. Ηθελα να πάρω και τη δικη σας γνωμη, να σθνεχισω αφοβα το θηλασμό και αν όχι πως θα ξεφουσκωσει το στήθος απιο το γάλα.
Ευχαριστω πολύ εκ των προτερωμ
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#16013
Να συνεχισει ς τον  θηλασμό,  όπως συνεστησε και  ο γιατρός ..
Οι μαστοι  θα ξεπριστουν  με το άδειασμα..
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
