default_mobilelogo
  Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
  1 Απαντήσεις
  824 διαβάστηκε
Καταρχάς, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ευγένεια, το ενδιαφέρον και τον χρόνο που μπαίνει σε ολες σας τις απαντήσεις!

Ειμαι 35 ετών, εχω σταθερο κυκλο 26-27 ημερών χρονια, και η περίοδος μου διάρκει περίπου 5 μερες. Σε κάποιους κύκλους παρατηρησα λιγες κηλιδες καφέ 2 το πολυ 4 ημέρες πριν την περιοδο μου, με λίγες ενοχλήσεις χαμηλα κυρίως αριστερά, και λιγο πιο μεγάλη ευαισθησία στο στήθος.
Δεν είχα δώσει σημασία, αλλα επειδη με ενδιαφέρει να μεινω έγκυος το επομενο διάστημα, νομιζω παρατήρω παραπανω και το παραμικρό.
Εκανα το λάθος και έψαξα στο διαδίκτυο που μπορεί να οφείλεται αυτο και διάβασα πολλα για "κακη ωορρηξια", χαμηλή προγετσερονη κτλ. Να σας πω την αλήθεια αγχώθηκα λιγο καθώς οπως προανέφερα, θέλουμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε προσπάθειες για μωρο το επόμενο διάστημα.
Ειναι κατι ανησυχητικό?? Ή σημάδι υπογονιμοτητας??
Εκανα πρόσφατα ΠΑΠ και υπερηχο και βγήκαν ολα φυσιολογικά. Ορμονικές που είχα κάνει πριν λιγο καιρο βγήκαν κ αυτες φυσιολογικές. Να ανησυχήσω για αυτες τις κηλιδες?? Μπορει να ειναι από στρες η γυμναστική?? να κανω κάποια άλλη εξέταση?? Η να παρω καποιο συμπλήρωμα??
Συγνωμη για τον βομβαρδισμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να συμπληρώσω ότι είχα μυκητες και ειχα κανει αγωγή με lomexin και fungo το προηγούμενο μήνα
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#52506
Αγαπητή φίλη.
Θεωρώ ότι υπάρχει και ένα καλό σπέρμα, οπότε η σύστασή μου, είναι να ξεκινήσετε στοχευμένα επαφές, για σύλληψη, στη μέση του κύκλου σου.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!