default_mobilelogo
  Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023
  1 Απαντήσεις
  365 διαβάστηκε
Γιατρέ γεια σας ακόμη μια φορά. Είμαι 24 και Έχω στο ιστορικό μου μια διακοπή κύησης πριν 2 χρόνια έπειτα τώρα τον Ιούλιο έμεινα έγκυος και παλινδρόμησε την 7η βδομάδα και τώρα είμαι πάλι έγκυος όπου εξελίσσεται σε αποβολή καθώς είμαι 6 βδομάδα αλλά υπερηχογράφημα και μέσω χοριακη ν η κύηση δεν εξελίσσεται. Είμαι πεπεισμένη ότι η πρώτη διακοπή κύησης που έκανα ενώ όλα εξελισσοντουσαν φυσιολογικά μου δημιουργεί το πρόβλημα που έχω στο να κρατήσω ένα παιδί τώρα, ενώ πιάνω παιδί με την πρώτη προσπάθεια δεν εξελίσσεται η κύηση, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ειναι συχνό να υπάρχει τραματισμοσ μήτρας μετά από διακοπή κυησησ και αν αντιμετωπίζεται. Προφανώς θα το ψάξω πληρως αλλά αν οντως οφείλεται σε τραυματισμο θα ήθελα να ελπίζω ότι θα μπορέσω να κυοφορήσω κάποια στιγμή.
Περίπου πριν από 3 χρόνια
·
#57056
Αγαπητή φίλη.
Μπορεί να έχει κάποια σχέση η διακοπή κύησης αλλά όχι λόγω τραυματισμού, όπως αναφέρεις.
θα μιλήσεις με το γιατρό που σε παρακολουθεί από κοντά.
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!