Καλησπέρα γιατρέ, εχω ιστορικό με κολπικες μυκητιασεις, πρόσφατη καλλιέργεια έδειξε αρνητικά αποτελέσματα, Μετά από επαφή με το σύντροφό μου ένιωθα τσουξιμο εξωτερικά και στο άνοιγμα του κόλπου, να επισημάνω ότι ήμουν και κοντά στις μέρες που θα ξεκινούσε η περίοδος μου. Υπέθεσα ότι θα είναι από αυτό ή ειναι λόγω της επαφής. Ωστόσο το κάψιμο συνέχισε και τώρα που είμαι στη τεταρτη μέρα της περιόδου μου εξακολουθώ να τσουζω απο κάτω, σταματάει μερικές φορές λίγο και μετά ξανά αρχίζει. Σήμερα παρατήρησα επίσης όπως πλένομουν κάτι σαν γρομπαλακια ακριβώς στο άνοιγμα δύο το ένα δίπλα στο άλλο, που ήταν σαν πρησμένα και όταν τα ακούμπησα με πόνεσε και έχω φοβηθεί η αλήθεια είναι, θέλω να πιστεύω πως είναι λόγω κάποιου ερεθισμού της περιόδου.
Αν μπορείτε να μου δώσετε μια συμβουλή ίσως για το τι μπορεί να συμβαίνει με το τσουξιμο και με αυτά τα τελευταία που παρατήρησα, θα με βοηθούσατε πάρα πολύ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Αν μπορείτε να μου δώσετε μια συμβουλή ίσως για το τι μπορεί να συμβαίνει με το τσουξιμο και με αυτά τα τελευταία που παρατήρησα, θα με βοηθούσατε πάρα πολύ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!
