default_mobilelogo
  Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013
  3 Απαντήσεις
  1.9K διαβάστηκε
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
 
ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΑΠΟ ΤΑ 24 ΜΟΥ (ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ). ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 16/01/13 ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΛΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΥΣΚΕΡΑΤΩΣΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΙΟΓΕΝΗ HPV ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
 
Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
 
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ GARDASIL.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??
 
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ  ΑΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#29193
Αγαπητή φίλη.
Αν θέλεις να κάνεις παιδί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, μπορείς να έχεις ελεύθερες επαφές, δε θα σε επηρεάσει ο ιός.
Θα πρότεινα, επαναληπτικό τεστ παπ σε 4 μήνες και ανάλογα με το αποτέλεσμα, συζητάς με το γιατρό σου, για κολποσκόπηση.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#29194
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
 
ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑΚΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#29195
Αγαπητή φίλη.
Το εμβόλιο, δεν σε καλύπτει συνολικά από τον ιό αλλά μόνο από συγκεκριμένα στελέχη του που αν έρθεις σε επαφή μαζί τους μπορεί να εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Αυτό φυσικά δε μειώνει ούτε την αξία του εμβολιασμού ούτε και την αποτελεσματικότητά του.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
