default_mobilelogo
  Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012
  3 Απαντήσεις
  1.9K διαβάστηκε
Γειά σας,
Αρχικά να πω πως είμαι 21 χρονών και μέχρι τωρα είχα τρεις ερωτικούς συντρόφους. Λόγω πλήρης άγνοιας μου όμως και με επαφή χωρίς προφήλαξη με τους 2 απο αυτούς είχα βρεθεί στην δυσάρεστη κατάσταση πρίν ένα χρόνο να εμφανίσω κονδυλώματα. Τα οποία όμω με την χρήση κρέμας είχαν εξαφανιστεί πλήρως και δεν ξαναεμανίστηκαν. Ο γιατρός μου με καθησύχασε και μου είπε πως δεν είναι κατι το τόσο ανησυχιτικό. Στην συνέχεια όμως, το τεστ παπ που έκανα εμφάνισε ατυπία και όταν μετα απο 3 μήνες το επανέλαβα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Τότε έκανα τεστ dna για να δούμε απο ποια στελέχοι προέρχεται και είδαμε πως είναι απο Νο 53. Ο γιατρός με συμβούλεψε να κάνω μια υγειηνή ζωή, να μην βρίσκομαι καθόλου σε  χώρο καπνιστών, να τρώω 5 γεύματα ημερησίως εκ των οποίων τα 2 θα είναι φρούτα και γενικά να φροντίσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα χωρίς να τρωω συντηριτικά και όχι μεγάλες ποσότητες.Τέλος,μου είπε πως μπορέι με τα χρόνια να κάνουμε loop. (Ξέχασα να πως είμαι 53 κιλά, με ύψος 1,66 και φροντίζω να γυμνάζομαι) Ξεκινώντας όμως όλο αυτό το πρόγραμμα, που δεν διαφέρει και πολύ απο το δικό μου, στην διάρκεια της μιας εβδομάδας έχασα 3 κιλά και μπορώ να πω πως οι ποσότητες ειδικά του μεσημεριανού μου γεύματος ήταν διπλές. όταν το είπα αυτό στο γιατρό μου είπε πως όσο και να φάω έγω δεν θα θεωρείται ποτέ μεγάλη ποσότητα.
Τελικά όμως έχω καταμπεδευτεί και δεν ξέρω ποια είναι κατάλληλη ποσότητα για εμένα φαγητού. Είναι όντως τόσο συμαντικό το φαγητό? Επιπλέον, όσο και να προσέχω και να κοιτάζω τα τρόφιμα συνεχως συνηδητοποιώ πως τρώω σχεδόν καθημερινά συντηρητικά.΄Εχω γίνει τελείως νευρωτική με το φαγητό χωρίς να μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα. Αυτό όμως που δεν φεύγει απο το μυαλό μου είναι το αν θα παρουσιαστεί σε καρκίνο, αν θα πρέπει να πάρω συμπληρώματα διατροφής, αν θα μπορέσω να κάνω παιδιά και γενικά πως θα ήταν το καλύτερο να συνεχίσω την ζωή μου όσο αφορά αυτές τις ιδέες?
 
 
Με συγχωρείται που έγραψα τόσο πολλά :-)
και ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων!
 
 
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#26438
Αγαπητή φίλη.
Κάπως υπερβολικά μου ακούγονται όλα αυτά.
Κατ' αρχήν, ήδη είσαι κάτω από το φυσιολογικό σωματικό βάρος, σε σχέση με το ύψος σου, οπότε δε χρειάζεται να χάσεις κιλά....
Εκείνο που σου προτάθηκε, είναι να τρως υγιεινά, δηλαδή σαλάτες, φρούτα, κρέας, ψάρι, πολλά υγρά.....σε κανονικές ποσότητες και χωρίς να απαγορεύεται να ξεφύγεις κάποιες φορές.
Για το θέμα του καρκίνου, μην ανησυχείς, ασφαλώς είναι σπάνιες οι περιπτώσεις και οφείλονται περισσότερο στην αμέλεια του τακτικού ελέγχου από την πλευρά της γυναίκας.
Επίσης, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στο θέμα εγκυμοσύνης, όποτε το αποφασίσεις.
Συνέχισε λοιπόν κανονικά τη ζωή σου, να χρησιμοποιείς προφυλακτικό σε κάθε σου επαφή και να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου για τον τακτικό γυναικολογικό έλεγχο.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#26439
Σας ευχαριστώ πάρα πολυ 
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#26440

Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!