default_mobilelogo
  Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016
  1 Απαντήσεις
  2.1K διαβάστηκε
Καλησπερα σας! Προσφατα εμφανισα μερικα εξωτερικα κονδυλωματα και ξεκινησα θεραπεια με αλοιφη. Η κολποσκοπηση ηταν πεντακαθαρη και στο τεστ παπ απλα φανηκε μια ηπια κολποτραχηλιτιδα. Ο γιατρος μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,δεν χρειαζεται καποια θεραπεια περα απο την αλοιφη και τεστ παπ ξανα σε ενα χρονο. Θεωρειτε πως υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? 
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#42457
Αγαπητη  Φϊλη!
Με  προϋποθεση  αρνητικη  κολποσκοπιση  και  αψογο   Pap-test!
Οχι,  δεν  χρειάζεται τιποτε  περισσότερο..
Εξυπακούεται φυσικά,  ότι  θα δρομολογούσα κι .έναν  ελεγχο  του   συντροφου και για  ενα  ευλογο   διαστημα  θα συνιστουσα  καλού - κακού   χρηση προφυλακτικού.. 
Τι ειναι  εύλογο  διάστημα;  Οι  περισσοτεροι   απο μας  εννοούν  το εξάμηνο... 
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!