default_mobilelogo
  Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
  2 Απαντήσεις
  857 διαβάστηκε
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πάθημα μου. Εδώ και περίπου 1 εβδομάδα έχω φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή, νιώθω ένα ελαφρύ τσούξιμο και έχω αρκετά υγρά τα οποία είναι λευκά και δημιουργούν σβόλους σαν γιαούρτι. Εκτός από αυτό γενικά όταν το πιάσω είναι πολύ ευαίσθητο. Τις προάλλες από το πολύ ξύσιμο το μάτωσα και γενικά είναι αρκετά ξυρός. Χρησιμοποίησα μια κρέμα κολπική και μου το ελάφρυνε λίγο και κάνω πλύσεις με χαμομήλι και ηρεμώ κάπως. Αυτό άρχισε να συνέβη όταν χρησιμοποίησα baby oil στην ευαίσθητη περιοχή. Απλά θέλω κάποια βοήθεια διότι φεύγω διακοπές την άλλη βδομάδα και δεν υπάρχει κάποιος γυναικολόγος εύκαιρος..
Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
#45936
Αποδεκτή απάντηση
Μόλις τελειώσω με τις διακοπές θα πάω αμέσως. Έχω πλυθεί με χαμομήλι και με μια άλλη κρέμα σχεδόν νιώθω πως περνάει. Έχει γίνει πολύ ελαφρύ. Είμαι γύρω στα 18 και γενικά έχω αρκετά σταθερό κύκλο. Η περίοδος μου έρχεται πάντα την αναμενόμενη μέρα. Αντε να έρθει μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά.
Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
#45930
Αγαπητή Φίλη!
Λείπει η ηλικία σου.. Αν είσαι μικρή - μικρές για μας είναι όσες έχουν τακτική περίοδο !
μάλλον έχεις μία κολπίτιδα μυκητησιακής αιτιολογίας. Το σωστό βεβαία θα ήταν να σε δει ένας γυναικολόγος που μπορεί να κοιτάξει επί τόπου στο μικροσκόπιο - αν έχει τέτοιο όργανο - το κολπικό σου έκκριμα και να κάνει σωστή διάγνωση. Η εξέταση ενός νωπού παρασκευάσματος κολπικού εκκρίματος μπορεί να γίνει άμεσα και σε νέα μικροβιολογικό εργαστήριο και με το πόρισμα στο χέρι πας στον δικό σου η και παίρνεις την σωστή αγωγή.
Η ...΄΄τυφλή΄΄ αγωγή με ένα μυκητοκτόνο θα αποδώσει 9 στα 10. Μπορείς να πλυθείς εξωτερικώς με οποιοδήποτε αντισηπτικό (φαρμακείο) και να πάρεις για 3 βραδιές τουλάχιστον ΄ένα μυκητοκτόνο κολπικό υπόθετο' Θα βρεις σε κάθε φαρμακείο. Να μην κάνω σε κάποιο διαφήμιση απ΄ εδώ. Όλα την ίδια δράση έχουν.
Προτίμησε να κάνεις την εξέταση, για να έχεις βέβαιο αποτέλεσμα.
Φιλικά
Π.Ζ:)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
#45936
Αποδεκτή απάντηση
Μόλις τελειώσω με τις διακοπές θα πάω αμέσως. Έχω πλυθεί με χαμομήλι και με μια άλλη κρέμα σχεδόν νιώθω πως περνάει. Έχει γίνει πολύ ελαφρύ. Είμαι γύρω στα 18 και γενικά έχω αρκετά σταθερό κύκλο. Η περίοδος μου έρχεται πάντα την αναμενόμενη μέρα. Αντε να έρθει μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά.
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!