default_mobilelogo
  Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021
  1 Απαντήσεις
  785 διαβάστηκε
Καλησπέρα σας, σήμερα πήγα στο προγραμματισμένο ραντεβού μου όμως δεν είχα καλα νεα..ο γιατρος μου είπε οτι εχω κύστη 3εκατοστα και σε 20 μέρας μετα την περίοδο να ξαναπάω να δούμε αν την αφαιρέσουμε..1) δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει με φαρμακευτική αγωγή είναι τόσο τραγικά τα πράγματα? 2) αν υπάρξει μια εγκυμοσύνης θα σταματήσει να μεγαλώνει ή κύστη? Αν κανω χειρουργείο θα εχω θεματακια με την γονιμότητα? Σας Ευχαριστώ! ‏ — feeling sad
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#53393
Αγαπητή φίλη.
Θα επαναλάβεις το υπερηχογράφημα και θα μας ενημερώσεις για το είδος της κύστης και τις νέες διαστάσεις για να μπορούμε να απαντήσουμε.
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!