default_mobilelogo
Νέο

e coli

  Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018
  3 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το έργο σας. Είμαι 25 χρονών χωρίς μέχρι τώρα κάποιο γυναικολογικό ιστορικό. Ωστόσο, από μέσα Ιουλίου ταλαιπωρούμαι με το μικρόβιο e coli. Αρχικά, και στον κόλπο και στα ούρα μου χορηγείται η pricefil για 10 μέρες δε με πιάνει έπειτα η labocton επίσης για 10 μέρες. Βλέπω μια βελτίωση,όχι όμως να έχουν υποχωρήσει τελείως τα συμπτώματα! Κάνω επαναληπτικές καλλιέργειες και βγαίνουν αρνητικές. Όμως κάθε μέρα και κάθε ώρα αισθάνομαι ένα τσούξιμο και ένα κάψιμο σε σημείο να μην μπορώ να δουλέψω. Ξανά κάνω καλλιέργειες τα ούρα αρνητικά ενώ πάλι το e coli στον κόλπο. Μου χορηγείται η procef για 6 μέρες και η vagiclin 2% ενδοκολπικά για 7 μέρες και προβιοτικά δια στόματος και κολπικά για να μην πιάσω μύκητες. Η αγωγή έχει τελειώσει εδώ και πέντε μέρες και εγώ συνεχίζω να έχω τα ίδια συμπτώματα σε σημείο να έχω απελπιστεί. Να σημειωθεί πως η υγιεινή μου είναι πολύ προσεχτική τα εσώρουχα βαμβακερά και καμία μα καμία επαφή όλο αυτό το διάστημα.Τι μου προτείνετε γιατρέ να κάνω και πώς να ανακουφιστώ γιατί πια δεν μπορώ να ζήσω φυσιολογικά , καθώς προσέχω το καθετί σε σημείο ψυχαναγκασμού και το πιο βασικό το τσούξιμο δεν αντέχεται!! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!!
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#46702
Aγαπητή Φίλη!
Τι άλλο μπορεί να έχεις΄
Πιθανώτατα μια κολπίδα εκ μυκητιάσεως (το ιστορικο σ΄ αυτό συνηγορεί..)
Αυτό που στις δικές μου παντα ο ίδιος διενεργώ, είναι μία μικροσκοπική εξετααση νωπου παρασκευάσματος κολπκού εκκρίματος .
Η εξέταση ειναι απλή: Σε μία αντικειμενοφόρο πλάκα (σε να ΄΄τζαμάκι΄δηλαδή) τοποθετώι μία σταγώνα φυσιολογικου ορού, ,βάζω κι ελάχιστο υγρο του ΄΄φρεσκου ΄΄ κολπικου εκκριματος στην σταγώνα και τοποθετώ μία καλυπτριδα (αυτό ειναι ένα άλλο τζμαικι., μικροτερο και λεπτότερο) και μετα ριχνω για ενα δευτρόλεπτο μία μικροσκοπική ματιά. Αν υπάρχουν μύκηττες, ή τριχοναδες, ή και αία μικτή βακτηριακή χλωρίδα, η διάγνωση γίνεται ΄΄ατάκα κι επι τοπου''
Γιατί τα λεω ολ΄ αυτά:
Αν πας σε ενα μικροβιολογικο εργαστήριο και ζητησεις μία μικροσκοπική εξεταση νωπου παρασκευάσματος κολπικου εκκριματος, πρέπει αυτός που θα το δεί , να είναι εκεί! Δεν γίνεται να το δει αργότερα.. (΄΄περάστε το παόγευμα για το παοτέλεσμα!΄΄). να μην εξηγησω το γιατί το καξ ώς. Καθυστερημενο ''κοίταγμα΄΄ εχει τα προβλήματα του , Με το πόρισμα του μικροβιολογου στο χέρι, μιλας με τον γιατρό σου.
Εχε ακόμη υπ΄ οψη: Εν ταξει, καλλειργειες κολπικου εκκριματος θα γινουν εδω κι εκεί. Ωστοσο, ΄΄αποστειρωμενος΄΄ κόλπος δεν υπάρχει και σητν πλεον υγιή γυναικα, όλο και λιγο ΄΄κατι'' θα βρεθεί,, οπότε θα..΄΄.μπλέξει΄΄- Κατα την άποψη μου 9 στα 10 καποιο ενόχλημα ΄΄εκ μυκητιασεως ΄΄ έχεις .
Φιλικά
Π.Ζ:)
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#46703
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Τα στοιχεία που παραπέμπετε κάτωθεν του κειμένου είναι αυτά του ιατρείου σας ,γιατί με ενδιαφέρει πολύ να κλείσω ένα ραντεβού, ώστε να με δείτε προσωπικά και να γίνει αυτή η διαδικασία που περιγράφεται;
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#46706
Αγαπητή Φίλη!
Εκτιμώ πάρα πολύ την πρόθεση σου να ζητήσεiς τις ιατρικές μου υπηρεσίες. Αυτό ωστόσο δεν είναι εδώ και κάποια χρόνια εφικτό , επειδή είμαι ΄΄κλεισμένος΄ για ένα χρόνο με τις ΄΄δικές ΄΄ μου Δεν με παίρνει πλέον για ΄΄επεκτάσεις΄΄
H θέση μου στο http://www.gyn.gr δεν είχε λοιπόν ευθύς εξ αρχής, πριν 10 και πλέον χρόνια, ΄επαγγελματικό χαρακτήρα, αλλά την συνδημιούργησα τόσο για να βοηθήσω, όπου μπορώ΄και γιαα να έχω μία άποψη, για το τι γίνεται στην ΄΄αγορά΄΄.της γυναικολογίας.
Φιλικά
Π.Ζ:) :)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!