default_mobilelogo
Νέο

Cyclacur

  Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
Καλημέρα, θα ήθελα την άποψή σας για ένα θέμα που με απασχολεί. Έχω πάρει cyclacur - μόνο τα άσπρα - δύο φορές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Την πρώτη φορά μετά από υστεροσκοπικη αφαίρεση πολυποδα και την δεύτερη μου είπε ο γιατρός να τα παίρνω μέχρι να μείνω έγκυος. Και τις δύο φορές όμως έχω κάνει δυόμιση μήνες να δω περίοδο. Να διευκρινισω ότι ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός, φτάνει μέχρι τις 40 μέρες. Οι τελευταίες μου εξετάσεις ήταν φυσιολογικές και μάλιστα τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφθηκα τον γιατρό στον υπέρηχο φαινόταν το ωοθηλακιο και το πάχος του ενδομητρίου ήταν πολύ καλό. Είμαι 38 χρονών και θέλω να μείνω άμεσα έγκυος, αλλά όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει πέντε μήνες συνολικά. Επιπλέον, όσο καιρό τα έπαιρνα υπέφερα από φοβερούς πονοκεφάλους. Αποφάσισα να τα σταματήσω και να δω και κάποιον αλλο γιατρό. Ποιά είναι η δική σας γνώμη για τα συγκεκριμένα χάπια;
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#47962
Αγαπητή φίλη!
Αν παiρνοντας λευκά χάπια Cyclacur, έχεις πονοκεφάλους, τότε πρόκειται για χάπι που δεν θα πρέπει να ξαπάρεις ποτέ πιά. Άτομα με αυτή την ευαισθησία πρέπει να διακόπτουν άμεσα την θεραπεία με τη συγκεκριμένο ουσία (βαλεριανική οιστροδιόλη)
θα πρέπει να συζητήσεις με το γιατρό σου , το θέμα των καθυστερήσεων της εμμηνορρυσίας, που κατά κανόνα οφείλονται σε αστάθεια (μετατόπιση δηλαδή ) της γόνιμης μέρας.
Για αδρή ενημέρωση σου: Υπάρχουν γυναίκες όπου η α΄φάση του κύκλου, αυτή η φάση της ωοθυλακιορρηξίας, δεν είναι σταθερή (ωοθυλακιορρηξία την 13-14η ημέρα, περίοδος την 28η) και μετατοπίζουν λοιπόν την γόνιμη μέρα τους κάποιες μέρες πιο πίσω, με συνέπεια η περίοδος ν΄αργεί αντίστοιχες μέρες...Αυτές είναι απ΄ εκείνες που συλλαμβάνουν όταν ΔΕΝ το θέλουν!
Να συζητήσεις το θέμα με τον δικό σου/ Υπάρχει τρόπος με ένα εκλυτικό ωοθυλακιορρηξίας, που χορηγούμε από 3η - κι 7η ημέρα κύκλου, να προκληθεί η ωοθυαλκιορρηξία στην μεσότητα κύκλου και ΄΄μια - δυο τρεις του κλέφτη ΄΄ θα μείνεις έγκυος..
Βέβαια υπάρχουν κι άλλες προυποθέσεις που παράλληλα πρέπει να ελεγχθούν, όπως το [b]σπερμοδιάγραμμα και βέβαια να προγραμματιστεί και μία σαλπιγγογραφία..
Εν ταξει, εχω ..ξεγεννήσει και γυναίκα...50 ετών αλλά η ηλικία των 38, δεν είναι πάντα για μεγάλες ΄΄αναμονές ΄΄.[/b]
Πέρα από τις υποδείξεις αυτές,: Σου συνιστώ να εκτυπώσεις αυτό το κείμενο και να το συζητήσεις με τον δικό σας, που είμαι βέβαιος, ότι κι αυτός προς αυτή την κατεύθυνση θα πήγαινε, αφού η πρώτη αγωγή ΄΄δεν έκατσε..''
Φιλικά
Π.Ζ:) :) :)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!