default_mobilelogo
  Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021
  3 Απαντήσεις
  582 διαβάστηκε
Καλημερα σας!Ειμαι μητερα 3 παιδιων και θα επιθυμουσαμε κι αλλο.Θηλαζω 17 μηνες το μωρο χωρις περιοδο ενω στα αλλα ερχοταν στους 8 μηνες.Στον υπερηχο προ 2 εβδομαδων για ΠΑΠ το ενδομητριο ηταν 1 mm μονο.Ευθυνετε αποκλειστικα ο θηλασμος γι αυτο;Μπορω να κανω κατι ωστε να βοηθησω τον οργανισμο να επανελθει;Σας ευχαριστω πολυ
Περίπου πριν από 2 χρόνια
·
#55301
Αγαπητή φίλη.
Μάλλον, η περίοδος θα επανέλθει όταν ολοκληρώσεις το θηλασμό....
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 2 χρόνια
·
#55303
Να ειστε καλα.Καλες γιορτες
Περίπου πριν από 2 χρόνια
·
#55330
Καλησπερα και παλι γιατρε.Με συγχωρειτε για την ενοχληση.Θα ηθελα αν μπορειτε να ερμηνευσετε τις ορμονολογικες μου εξετασεις,μηπως δινουν μια πιο ολοκληρωμενη εικονα για την αμηνορροια μου.Μηπως δεν ευθυνετε ο θηλασμος;

Οιστραδιολη 36,12 (παραγωγικη φαση:12,5-160-ωορρηξια 64-400-εκκριτικη φαση 43-214

Προλακτινη 10,2 (ορια 2,8-29)

Θυλακιοτροπος 10,55 (παραγωγικη φαση 2,5-12,5-ωορρηξια 3,4-33,4-εκκριτικη φαση 1-9,1)

Ωχρινοποιητικη ορμονη 5,48 (παραγωγικη 1,9-12,6-ωορρηξια 8,7-76,3-εκκριτικη 0,5-16,9)

TSH 0,96 (0,25-5)

Τ3 1,36 (0,8-2,5)

FT4 13,3 (9-20)
Ειναι εξετασεις προ 2 ημερων
Και το ενδομητριο πριν 21 μερες στον υπερηχο ηταν 1mm
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!