default_mobilelogo
  Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021
  1 Απαντήσεις
  449 διαβάστηκε
Ρωτώ εκ μέρους της αδερφής μου. Τελευταία περίοδος 27/8. ΠΗΤ 28/5. Στις 6 ή 7 Αυγούστου έκανε ακτινογραφία θώρακος. Είχε ελεύθερες επαφές πρίν της έρθει η τελευταία περίοδος και μετα. Ελλοχεύει κάποιος έστω και μικρός κίνδυνος για το μωρό εξαιτίας της ακτινοβολίας της ακτινογραφίας; Σας ευχαριστώ εκ μέρους της..
Περίπου πριν από 2 χρόνια
·
#55200
Αγαπητή φίλη.
Δε βλέπω λόγο ανησυχίας.
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
