default_mobilelogo
  Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019
  1 Απαντήσεις
  2.1K διαβάστηκε
Γιατρέ γεια σας και πάλι
Λόγω του ότι ζω στο εξωτερικό τελικά το 6μηνο πέρασε κ πρόσφατα επανέλαβα το τεστ Παπ. Η εικόνα λοίμωξης hpv παραμένει (λέει παρατηρήθηκαν λίγα κοιλοκυτταρα) αλλά παρόλαυτα το dna test που επίσης έκανα βγήκε αρνητικό για όλα τα στελέχη του ιού.

Ο γιατρός μου είπε να μην ασχοληθώ αλλο κ ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας εφόσον το τεστ είναι αρνητικό.
Συμφωνείτε; Η εικόνα λοίμωξης σε τι άλλο μπορεί να οφείλεται;

Ευχαριστώ πολύ
Περίπου πριν από 4 χρόνια
·
#49026
Αγαπητή φίλη.
Το HPV-DNA TEST σε καλύπτει για την επόμενη 3ετία σε ότι αφορά σοβαρή βλάβη στον τράχηλο.
Θα επαναλάβεις ένα κλασικό τεστ παπ σε 6 μήνες και μία κολποσκόπηση σε 18 μήνες.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
