default_mobilelogo
  Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019
  1 Απαντήσεις
  769 διαβάστηκε
Καλησπέρα σας,

Είμαι 30 ετών κ υποβλήθηκα σε αποξεση λόγω παλινδρομης κύησης 8 εβδομάδων.Η αποξεση έγινε στις 07/12.Μου ήρθε περίοδος στις 03/01 η οποία κράτησε 3 μέρες.Στην ουσία καφέ υγρά.Ξαναειδα καφέ σα περίοδο στις 17/01 που κράτησε 8 μέρες.Πηγα για υπέρηχο κ φάνηκαν κάποια υπολείμματα.Εκανα β χοριακη η οποία μηδενίστηκε.Μου είπε ο γιατρός ότι θα φύγουν τα υπολείμματα με την επόμενη περίοδο.Να ανησυχήσω?Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστός καθαρισμός?

Ευχαριστω
Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
#47540
Αγαπητή Φίλη!
Αν νομίζεις ότι χρειάζεται μία΄΄ δεύτερη γνώμη΄΄ - που είναι κάτι το απόλυτα θεμιτό, μιά και το ζήτημα μπορεί να είναι σημαντικό για την διατήρηση της γονιμότητας σου , - να το κάνεις.
Δεν γίνεται όμως αυτό ΄΄διαδικτυακά΄ ΄
Επέλεξε λοιπόν ένα άλλο γυναικολόγο, με το αίτημα να εκτιμήσει κι αυτός την κατάσταση σου.
Συμβαίνει εδώ κι εκεί, ν΄ απωθούμε - εμείς οι γυναικολόγοι - σε αγαπητές μας κυρίες, κάτι τέτοια και να πούμε ΄΄άστο, δεν χρειάζεται΄΄ .
Εχεις και το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση γι αυτό΄΄ Ωστόσο η δεύτερη γνώμη δεν λαμβάνεται ΄΄διαδικτυακά΄΄ Μόνον από κοντά!
Στο κάτω- κάτω και κάτι άλλο ν΄ακούσεις, το συζητάς ακόμη μία φορά με τον δικό σου.
Δεν ξέρω, αλλά όλοι μας έχουμε κατανόηση για τους προβληματισμούς σας,
Φιλικά
Π.Ζ:) :)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!