default_mobilelogo
  Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
  1 Απαντήσεις
  748 διαβάστηκε
Γεια σας, ειμαι 33 ετων, εχω αρρυθμιες λογω ανεπαρκειας μητροειδους βαλβιδος σοβαρου βαθμου. Το καταλαβα εδω και 3 χρονια και κανω αγωγη με tenormin.παρακαλω μπορω να εχω μια εγκυμοσυνη χωρις κινδυνο για εμενα η το μωρο; αν με παρακουθουν γυναικολογος και καρδιολογος; ή η μητροτητα ειναι κατι που δεν πρέπει να σκέφτομαι; ; παντρευτηκα προσφατα.
Ευχαριστώ
Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
#46592
Αγαπητή Φίλη!
Μπορώ να πω, ότι ένα άτομο που κινείται άνετα στην κοινωνία, ίσως εργάζεται κιόλας
και βέβαια είναι σε καρδιολογική παρακολούθηση , δεν θ΄ αντιμετωπίσει - ούτε και το έμβρυο - πρόβλημα.
Εξυπακούεται η καρδιολογική ΄΄συναίνεση και ΄΄συν-παρακολούθηση΄΄ Δεν θα κινδυνεύσεις...
Φιλικά
Π.Ζ:) :)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!