default_mobilelogo
  Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017
  1 Απαντήσεις
  893 διαβάστηκε
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την δουλεία σας. Η ερώτησή μου είναι η εξης : Λαμβάνω αντισυλληπτικά χάπια εδώ και 1 μήνα και θα τα συνεχίσω ακόμα 2 μήνες,ποια μέρα του κύκλου μου θα ήταν προτιμότερο να πραγματοποιήσω (προληπτικό) υπέρρηχο μαστών; Χορηγώντας μου τα αντισυλληπτικά η γυναικολόγος μου,μού ανέφερε ότι όσο παίρνω τα αντισυλληπτικά δεν υφίσταται η έννοια του "κύκλου" και ότι όλες οι μέρες του μήνα είναι το ίδιο και αυτό κάπως με μπέρδεψε. Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση.
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#44675
Αγαπητή φίλη.
Μας ενδιαφέρει να μην έχουν τάση οι μαστοί την ημέρα της εξέτασης.
Προτιμάμε κάπου στη 10η ημέρα του κύκλου.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!