default_mobilelogo
  Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017
  1 Απαντήσεις
  1.1K διαβάστηκε
Γειά σας! Είμαι 25 ετών. Περιμένω περίοδο στις 6 Νοεμβρίου.  Ο κύκλος μου είναι σταθερός με διάρκεια 5 ημέρες. Χθες καθώς έκανα ντους έκανα την μηνιαία αυτοεξέταση μαστών. Ανακάλυψα στο δεξί μου στήθος ένα γρομπαλακι με κινητικότητά όμως πονάει πολύ. Δεν υπάρχει ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια. Γενικά  πριν την περίοδο μου έχω πάντα ευαισθησία στο στήθος. Ανησυχώ πολύ μήπως είναι κακοήθεια όμως μένω στην επαρχεία και δεν υπάρχει μαστολογος εδώ. Τι εξετάσεις να κάνω για να ανακαλύψω τι συμβαίνει? Υπάρχει περίπτωση να είναι καρκίνος?  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#44443
Αγαπητή Φίλη!
Στην  ηλικια των  25  ετων, δεν  εχεις   καρκίνο  του μαστου. Αν  εχεις κατι -  ιίσως  ειναι  απλα  και η  ιδεά σου -  τοτε  πρόκειται  ειτε για   μια  αθωα  κυστη, ειτε για ενα αιναδενωμα (καλόηθες ευρημα,  που  μαλλον δεν χρειάζεται   θεραπεία).   Φυσικά  μπορει αν το δει  καθε  γυναικολογος  που εχει  υπερηχογραφικη δυνατοτητα.
Επίσης , σε  κάθε  ακτινολογικό  εργαστήριο   μπορεί  να  γίνει ενα   υπερηχογράφημα  μαστών  και   να  βγεις  από  την απορία.
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!