default_mobilelogo
  Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
  1 Απαντήσεις
  1K διαβάστηκε
Καλησπερα σας ,
Αυτο τον μήνα μετα την ωορρηξία μου παρατήρησα κάποιεσ ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά .. όπως τραβήγματα όταν έκανα κάποιες κινήσεις , μετριας έντασης πόνο αλλά στιγμιαίο μερικες φορές και τσιμπηματάκια δεξια αριστερά η και στο κέντρο  .. δεν το έχω ξανά περάσει και η αλήθεια είναι πως με φόβισε λίγο .. να ενημερώσω πως είμαι πολύ προσεκτική κατά τις σεξουαλικές επαφές και αναμένω την περίοδο μου σε λίγες ημέρες .. (παρουσιαζω ήδη ευαισθησια στο στήθος και ελαφριες ενοχλήσεις που έχω πάντα πριν την περίοδο ) 
ειναι αυτά φυσιολογικά ; 
Σας ευχαριστώ !
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
#44381
Αγαπητή  Φίλη,
Για ΄΄καθημερινότητα ΄΄ ενός γυναικολογικού ιατρείου  πρόκειται.. Δεν πρέπει ν΄ανησυχείς.
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!