default_mobilelogo
  Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016
  1 Απαντήσεις
  1K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας!
Τον Οκτώβριο μετά από μια ίωση και λήψη αντιβιοτικών εμφάνισα συμπτώματα κολπίτιδας. Επικοινώνησα με την γυναικολόγο μου και μου είπε να πάρω κολπικά υπόθετα και προβιοτικά. Οι ενοχλήσεις διήρκησαν περίπου 8 μέρες. Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκίνησα πάλι να έχω ενοχλήσεις αλλά τα συμπτώμτα δεν ήταν τόσο έντονα όσο της προηγούμενης φοράς. όταν το κατάλαβα, ξεκίνησα να παίρνω προβιοτικά και οι ενοχλήσεις σε δυο μέρες είχαν εξαφανιστεί και τώρα, εμφάνισα πάλι τα ίδια συμπτώματα. Που οφείλονται οι τόσο συχνές κολπίτιδες και πως πρέπει να τις αντιμετωπίσω; Σας ευχαριστώ πολύ!
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#42390
Αγαπητή φίλη.
Να προγραμματίσεις μία καλλιέργεια κολπικού υγρού, σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και ανάλογα με το αποτέλεσμα επικοινωνούμε πάλι.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!