default_mobilelogo
  Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016
  3 Απαντήσεις
  3.7K διαβάστηκε
Καλημέρα γιατρέ! Ειμαι 29 ετών, 13 εβδομάδων έγκυος. Η αυχενική διαφανεια πολύ καλη, οι αιματολογικές πολύ καλες κτλ. Προσεχω μανιωδώς, δεν εχω φάει τίποτα ύποπτο (με ωμα αυγά/μισοψημένο/άπλυτο κτλ), δεν εχω παρει καθόλου βάρος, περπατάω και κολυμπάω όσο μπορώ και αποφευγω οποιαδήποτε κραιπάλη.  Παρόλαυτα, χθές βραδυ με έπιασε μια δυνατή ημικρανία και έκανα 6 εμετούς κατα τη διάρκεια της νύχτας μέχρι σήμερα το πρωι. Ο τελευταίος εμετός μάλιστα ηταν σκέτα γαστρικά υγρα αφου είχε αδειάσει εντελώς το στομάχι μου. Σημερα είμαι κάπως καλύτερα, νιώθω κουρασμένη και έχω ακόμα πονοκέφαλο αλλά η ναυτία μου είναι καλύτερα. Δεν ένιωθα να έχω πυρετό, δεν ειχα διάρροια (αν και ένιωθα ενα φούσκωμα αλλά το αποδίδω στα συμπληρώματα βιταμινών/σιδήρου/μαγνησίου κτλ). Συμπεραίνω οτι μάλλον επρόκειτο για κάποια ίωση. Με έχει πιάσει πανικός όμως. Πρέπει να ξανακάνω εξετάσεις για τοξόπλασμα/λιστερια/CMV κτλ? Μπορεί να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα π.χ με τη χολή η το συκώτι μου? (είχα ψαχτεί προ διετίας και δεν ειχα κανένα πρόβλημα) Mπορεί ακόμα και να ηταν μια απλή ίωση, ο ιος να διαπεράσει τον πλακούντα και να φτάσει το έμβρυο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#41483
Αγαπητή  Φίλη! Είσαι εντυπωσιακά  περιγραφική.. Με τοσα  που  εχεις,  πας  μια βολτα στον γιατρό σου... Το περιστατικό δεν ενδείκνυται για   το διαδικτυο..  Φιλικά Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#41484
Καλημέρα γιατρέ! Τηλεφώνησα στη γιατρό μου και μου είπε οτι εφοσον μου πέρασε και η ημικρανια κ οι εμετοι, να πάω για κανένα μπάνιο στη θάλασσα και να σταματήσω να αφουγκράζομαι το σώμα μου! Θεώρησε οτι είτε επαθα απλώς ημικρανια (που πριν μείνω έγκυος με ταλαιπωρούσαν απο παιδι ημικρανιες) είτε απλά με ταλαιπώρησε μια ιωσούλα ανευ σημασίας! Ούτε να ψάξω το συκώτι μου, ουτε να κανω εξετάσεις, η μόνη συσταση ηταν "στο επόμενο ρεπο σου πηγαινε για ενα μπανιο στη θάλασσα να ξελασκάρεις"! Ειμαι τρελλή γιατρε μου? Ευχαριστω πολύ για την υπομονή σας!
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#41485
Οχι  δα και ΄΄τρελλή''... Πάντως, ΄΄γάτα ΄΄ η γιατρός σου ... Σε ξέρει, βλεπεις, από κοντά.. Καλό καλοκαιρι... Σε αναγκη,  τα ξαναλεμε.. Φιλικά Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!