default_mobilelogo
  Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλησπερα. Αν ακουμπησα μυρμηγκια αλλου ατομου για λιγα δευτερολεπτα μπορει να εμφανισω και εγω? Επισης, αν ακουμπησα μια μυρμηγκια μπορει να εμφανισω κονδυλωματα? Ευχαριστω πολυ!
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#41387
Αλλο  πραγμα  οι  μυρμηγκιες , αλλο  τα κονδυλωματα... Και τα δυο  μεταδιτονται βεβαια εξ επαφης.. Το πόσος χρονος  επαφης χρειάζεται για  την  μεταδωση:   Δεν εχω επιστημανινικα τεκμηριωμενη  απαντηση στο ερωτημα  σου.. Θεωρητικά, ναι,  μπορεί  από την  οποια  επαφή να   προκυψει Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!