default_mobilelogo
  Κυριακή, 15 Μαϊος 2016
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλησπερα σας γιατρε. Ειμαι 30 ετων και ο συζυγος μου 35.Τον Μαρτιο και τον αυγουστο του 2015 ειχαμε δυο βιοχημικες αποβολες.Εκανα ολες τις εξετασεις εκτος απο σαλπιγγογραφια και βγηκαν ολες καθαρες.Ο συζυγος εκανε σπερμοδιαγραμμα με τη μεθοδο siga-eshre και του βρηκαν βλαβες αυχενα 96% στα 100 σμερμ. Φυσιολογικες μορφες 4% και ζωηρη κινητικοτητα την 1η ωρα 21%.Με βαση αυτα τ αποτελεσματα γιατρε θα αποκτησουμε παιδακι μονο με τη διαδικαδια της σπερματεγχυσης-εξωσωματικης?πιστευετε οτι οι αποβολες πφειλονται απο αυτο? Σας ευχαριστω.
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#41026
Αγαπητη  Φίλη! Οι  βιοχημικες αποβολές ειναι  πολυ  καινουργιο  κεφαλαιο στην  μαιευτική, επειδή  παλαιοτερα  δεν μπορουσαμε  να τις  διαγνωσουμε.. Αν  φταιει για  τις αποβολες το σπερμοδιαγραμμα,  κανεις  δεν το  γνωριζει.. Θα  ξαναδοκιαμσετε/// Φιλικά Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!