default_mobilelogo
  Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016
  1 Απαντήσεις
  1.2K διαβάστηκε
Καλησπέρα! Επειδή τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούμαι από μύκητες, τις προάλλες χρησιμοποίησα ένα κολπικό υπόθετο travogen, το οποίο μου είχε συστήσει την προηγούμενη φορά ο γυναικολόγος μου. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα από τότε που το χρησιμοποίησα και παρατηρώ ακόμη μια λευκή, σχετικά κολλώδη έκκριση, η οποία είναι βέβαια μειωμένη σε σχέση με χτες.
Θεωρείτε ότι είναι φυσιολογικό λόγω του υπόθετου ή μήπως είναι κάτι άλλο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#40874
Αγαπητή φίλη. Είναι υπολείματα από το υπόθετο. Φιλικά Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!