default_mobilelogo
  Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016
  1 Απαντήσεις
  1.2K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας, Είμαι στην 15η εβδομάδα εγκυμοσύνης και μου έδωσαν γιαούρτι σπιτικό, φτιαγμένο από, μάλλον, μη παστεριωμένο γάλα. Είναι ασφαλές να το καταναλώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#40367
Εντάξει, μην υπερβάλλουμε... Φαντάζομαι θα έχουν δοκιμάσει και άλλοι στο σπίτι. Κανένα πρόβλημα. Φιλικά Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!