Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ, είμαι 17 χρονών και ο κύκλος μου είναι σταθερός (30 μέρες). Το αγόρι μου, μου βάζει δάχτυλα και την τελευταία φορά που το έκανε με τα δάχτυλα του πρωηγουμένος είχε αγγίξει και το μόριό του το οποίο είχε προσπερματικό υγρό (διαφανές). 1)Υπάρχει πυθανότητα εγκυμοσύνης εάν τα δάχτυλα έχουν προσπερματικό υγρο και τοποθετηθούν μέσα στο κόλπο (αυνανισμός) ? 2)Εάν δεν έχω καθηστέρηση σημαίνει ότι δεν έμεινα έγκυος?
3) Εάν έχω καθηστέρηση να κάνω τεστ και μετα εαν χρειαστούν χάπια αποβολής θα έχω παρενέργειες από αυτά τα χάπια? διότι παίρνω χάπια για το άσθμα μου .
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!
