default_mobilelogo
  Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015
  3 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Καλησπερα, ξεκινησα τα χάπια yasminelle στην αρχή της περιοδου μου ώστε να μπορέσω να κάνω τις καλοκαιρινές μου διακοπές και όχι για αντισύλληψη. Κατα την πρώτη εβδομάδα καθυστέρησα την λήψη ενός χαπιού και το πηρα την επόμενη όπως πρότεινε το διαγραμμα στο κουτί. Το ίδιο έκανα και την Τρίτη εβδομάδα που καθυστέρησα πάλι πάνω απο 12 ώρες την λήψη του χαπιού. Μετά απο αυτο και ενώ πηρα την επόμενη μέρα το χάπι μου κανονικά, είχα αρκετό αίμα και πολυ έντονους πόνους περιόδου. Μετά απο αυτο διέκοψα την λήψη ( την χθεσινή και την σημερινή) ώστε να μου ρθει κανονικά η περίοδος και απέμειναν 3 χαπια στη καρτέλα. Δεν με ενδιαφέρει η αντισύλληψη, και δεν ήθελα να επιβαρύνω άλλο τον οργανισμό μου. Επρεπε να ολοκληρώσω τη καρτέλα?? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#39006
Αγαπητή φίλη. Πολύ σωστά έπραξες. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#39007
Σας ευχαριστώ πολυ για τη σύντομη απάντηση! Θα θέλα να ρωτήσω κάτι ακόμα, σημερα εχω πλέον κανονική περίοδο αλλά εκτως απο αίμα είχα κάποια μεγάλα κομμάτια λευκού χρώματος που ηταν πολυ σκληρά και έμοιαζαν με έντερα.. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο, μπορεί να ειναι βλέννες που απο κρύωμα εγιναν ετσι?? και πάλι σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας!
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#39008
Τμήματα ενδομητρίου είναι. Για φυσιολογικό υλικό περιόδου πρόκειται. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!