Καλησπέρα. Είμαι 26 ετών. Πριν από ένα μήνα μου διέγνωσαν ίλιγγο και από τότε ακολουθώ θεραπεία με vomex (10 μέρες) αρχικά και τώρα με stugeron forte (28 μέρες αυτή τη στιγμή και 12 ακόμη). καθώς και βιταμίνες d.
Πάντοτε είχα ένα σταθερό κύκλο (26-28 μέρες) αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην τέταρτη μέρα καθυστέρησης. (Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση εγκυμοσύνης.) Παρόλο που τις τελευταίες 6-7 μέρες έχω όλα τα σημάδια που έχω πριν από κάθε περίοδο ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. Μπορεί να το έχουν προκαλέσει τα χάπια? Να ανυσηχήσω και να επισκεφτώ κάποιον γυναικολόγο ή να περιμένω?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!
