default_mobilelogo
  Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
 
Κε Ζησόπουλε καλημερα! 
Με λενε Σοφια ειμαι 22 ετων και βρισκομαι στην 29η εβδομαδα κυησης. Κατα την επισκεψη μου στον γυναικολογο στις 28+2d (τον επισκεφθηκα λογω μειωσης των κινησεων του εμβρυου) καναμε doppler και ειδε οτι το μωρο ειναι τυλιγμενο στο λαιμο. Δεν ανησυχησε καθολου εκεινος το μωρο πηρε βαρος και μεγαλωσε μας ειπε...ομως οι κινησεις του εξακολουθουν να ειναι μειωμενες...κ αυτος δεν ζητησε στενη παρακολουθηση.....εγω ομως εχω αγχοθει πολυ και φοβαμαι για ενδομητριο θανατο. 
Ποια η γνωμη σας για το θεμα Κε Ζησοπουλε? 
Ευχαριστω εκ των προτερων!! 
με εκτιμηση Σοφια
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#38702
Οπως  απαντησα αναλυτικα   και αλλού  :  Σε  20% των  νεογεννητων παιδιών διαπιστώνουμε  περιτυλιξη ομφαλιου  λωρου,, Προκειται  για συχνό   αθωο  ευρημα... Πολλαπλες  περιτυλιξεις  και άλλα  (κόμποι!),  ειναι  άλλο  ζητημα. Δεν θα παθει  λοιπον    απ΄αυτό, τιποτε  το  μωρό.. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!