default_mobilelogo
  Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015
  1 Απαντήσεις
  1.4K διαβάστηκε
Γεια σας γιατρέ!Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.Προκειται για την αδελφη μου που ειναι εγκυος στην 6 7 εβδομαδα και ανακαλυψε οτι εχει σταφυλοκοκο σε καλλιεργεια που εκανε.Ο γιατρος δεν της εδωσε αντιβιωση μια και δεν μπορουσε απ οτι ειπε με βαση το αντιβιογραμμα να παρει κπ απο αυτες κα ιτις συνεστησε πρωι βραδυ να κανει πλυσεις με betadine για 7 ημερες.Ταυτοχρονα το μωρο δεν ειχε κολλησει καλα απο την αρχη και βαζει μια κρεμα για τις συσπασεις καθε πρωι.Ειναι ενδεδυγμενη θεραπεια αυτη με το betadine?Υπαρχει καποιος κινδυνος για το μωρο απο αυτο το μικροβιο;Ειναι 29 ετων και ειναι το 2 παιδακι της αυτο.Σας ευχαριστω πολύ και περιμενω με αγωνια την απαντηση σας.
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#38355
Αγαπητή Φίλη!  Αν  μιλαμε  για  εγκυμοσύνη  6-7ης εβδομαδας,  ναι , ειναι  αρκετό αυτό  που  γινεται....Υποθετω  ότι για   ΄΄μικρο΄΄ ευρημα  θα προκειται..Ειναι εξαιρετικά απιθανο να εχει η γυναικα  μια σταφυλοκοκκική  κολπιτιδα.. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!