default_mobilelogo
  Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015
  1 Απαντήσεις
  1.1K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας! Διανύω την 18η εβδομάδα μιας εύκολης εγκυμοσύνης δόξα το θεό. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, εχω νοιώσει τα φτερουγίσματα του μωρού μου απο την προηγούμενη εβδομάδα και ενω τα ένοιωθα για 4-5 μέρες καθε μέρα, πλέον τώρα εχω 3 μέρες να το νοιώσω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σε αυτες τις εβδομάδες κάθε πότε πρέπει να νοιώθουμε το μωράκι μας έτσι ώστε να μην αγχωνόμαστε διότι΄το μυαλό πάει στα χειρότερα  και πότε πρέπει να γίνεται πιο έντονη η παρουσία του?
Σας ευχαριστώ πολύ
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#37540
Αγαπητ'η   Φίλη! Δεν εχουν  ωρες  αυτά..  Ειμαι  νωρίς   ακομη  και  είναι δυνατόν  για  λιγες μερες  να σου λειψουν..  Μην ανησυχείς... Στο μεταξυ θατο εχεις νοιωσει  κι  ολας.. Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!