default_mobilelogo
  Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015
  11 Απαντήσεις
  3.3K διαβάστηκε
Καλημέρα και Καλό Μήνα!   Στις 26 Μαρτίου ο γιατρός μου, μου διέγνωσε εξωτερικά κονδυλώματα στο χείλη και περιμετρικά του κόλπου. Κάναμε test pap και πλήρη καλλιέργεια.  Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά (εκτός απο τραχηλίδα όπου μου έδωσε υπόθετα) και μου συνέστησε επανάληψη σε 6 μήνες. Για τα κονδυλώματα μου έδωσε αλοιφή για 3 ημέρες και 4 ημέρες διακοπή και επανάληψη αλλές 2 φορές τουλάχιστον...αλλιώς καυτηριασμός.   Θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη επάνω στο θέμα...   Δεν μου συνέστησε κολποσκόπηση...γιατι;

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37518
Αγαπητη   Φίλη! Αυτή ειναι  η ΄΄πεπατημενη΄΄  οδός... Αυτό  πρπει  να γινει.. Φιλικα Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37519
Καλημέρα σας! Ευχαριστώ, αν και καθυστερημένα, για την απάντηση σας! :)


Τελικά η θεραπεία με την αλοιφή είχε αποτέλεσμα... σε σημείο που δεν υπάρχει ούτε καν σημάδι που να μαρτυρά την παρουσία κονδυλώματος... 1. Είναι φυσιολογικό αυτό κατα τη γνώμη σας; Θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός απο κονδύλωμα; 2. Παρατήρησα πως υπάρχει 1 πολύ πολύ μικρό σπυράκι  (μόνο του) μεταξύ κόλπου και πρωκτού που γίνεται αντιληπτό μόνο με την ψηλάφηση λόγω της μορφολογίας της περιοχής. Και δεν είναι εμφανές καθώς το χρώμα του είναι το ίδιο με την περιοχή. Και άλλο 1 στο πλάι του πρωκτού με τα ίδια χαρακτηριστικά! Το οποιό δεν γνωρίζω αν υπήρχε εξαρχής! Τι θα προτείνατε να κάνω;


Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! :)

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37520
Αγαπητή Φίλη! Μαλλον τιποτε  δεν  θα ειναι (εχεις  ευαισθητοποιηθεί τωρα!) Ωστόσο, ειναι σκόπομο να  σε δει  ο γοατρός σε ευλογο διαστημα  ακομη  μια φορά.. Ρωτησε τον σχετικά.. Σε  οτι με αφορά, βλεπω  τα  περιστατικά  μια φορά  ακόμη,  κάπου στο τρίμηνο, επειδή τοπικές  υποτροπες δεν  αποκλειονται.. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37521
 Σας ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας!! 

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37522
Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37523
Καλησπέρα σας,
 
θα ήθελα να μάθω αν κάνοντας το εμβόλιο για το HPV
θα μπορούσε μελλοντικά να περιοριστούν υποτροπές λοιμώξεων;;;
Δεν ξέρω ποιον τύπο του ιού έχω, είμαι 25 χρονών και
δε ξέρω κατα πόσο θα με προστατεύσει το εμβόλιο.
Ο γιατρός μου, μου συνεστησε να κανω πρώτα το hpv-dna test αρχικά για τη τυποποίηση του ιού.
 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 
 
 
 
 
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37524
Ναι, αυτό  πρέπει να γινει ... Το εμβολιο προφυλασσει  μονον  από τα  επικινδυνα στελεχη  Νο  16  και 18 , Κυκλοφορεί κι  ακομη 1  που   προφυλασσει   και  από τα στελεχη 6 και 11 (που ειναι  ακινδυνα) Αν εχεις προσβληθει  από καποιο  από   αυτά,  θα  σε   προφυλαξει  μονον  για  τα  άλλα... Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37525
Καλημέρα!
 
Δηλαδή αν έχω προσβληθεί με κάποιον από αυτους τους τύπους
δε θα περιοριστούν οι λοιμώξεις με την ανάπτυξη αντισωμάτων;
 
Και αν όχι, υπάρχει περίπτωση να πυροδοτήσει τις λοιμώξεις;
 
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37526
Αγαπητη  Φίλη! Δεν θα  πυροδοτηθεί τιποτε...Η συντριπτικη πλειοψηψία των περιπτωσεων  αυτοιαται.. Το εμβαλιο, αν εχεις  προσβληθει  από ενα  μονον στελεχος  - το  ειπα ήδη αυτό .  σε προστατεύει  μονον  για τα 'άλλα. Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37527
Καλημέρα σας! Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε! 

Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#37528
Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
