default_mobilelogo
  Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015
  1 Απαντήσεις
  1.1K διαβάστηκε
Καλησπέρα!
Η ερώτηση που θέλω να κάνω έχει σχέση με τη φαρμακευτική αγωγη που παίρνει ο σύντροφος μου και πόσο αυτη μπορεί να επηρεάσει το σπέρμα και κατ επεκταση το έμβρυο.Μπορει να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλα διερωτόμαι άν τα φαρμακα που παίρνει ο συντροφος μου σε μια ενδεχομενη εγκυμοσυνη μπορει να επηρεάσουν το εμβρυο ή αυτο συμβαίνει μονο για τα φάρμακα που παίρνει η εγκυμονούσα. Ο σύντροφος μου το τελευταιο χρόνο κάνει ενέσεις ιντερφερόνης μία καθε εβδομάδα λόγω σκπ που διαγνωστηκε πέρυσι και την τελευταια εβδομάδα ο γιατρος του συνεστησε να πάρει xanax για να ηρεμήσει λογω υπερβολικού άγχους. Αυτα τα δύο μπορουν να επηρεασουν κατα κάποιο τρόπο το σπέρμα που θα  μεταδώθει στο έμβρυο? Δηλαδή αν μείνω έγκυος μπορει το παιδι να έχει κάποιο προβλημα που να έχει δημιουργηθεί απο αυτά τα φάρμακα?
 
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#36749
Αγαπητή Φίλη! Οχι,  δεν υπάρχει  καμια αναφορά  για  κάτι τέτοιο.. Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!