default_mobilelogo
  Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλησπερα! Ειμαι 28 χρονων και εχω περιοδο μονο με χαπια. Την πρωτη φορα που εκανα υπερηχο διεγνωστει υποπλαστικη μητρα και ωοθηκες. Ο γιατρος μου, μου εδωσε χαπια για να εχω καθε μηνα περιοδο με αποτελεσμα η μητρα και το ενδομητριο να ερθουν σε φυσιολογικες διαστασεις. Εχω αδιαθετησει απο μονη μου μονο τρεις φορες. Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα μπορεσω να κανω ποτε παιδια γιατι δεν εχω ωαρια. Υπαρχει κατι που μπορει να γινει στην περιπτωση μου; Δεν εχω εξεταστει για να δω αν εχω ωαρια αλλα φανηκε πολυ σιγουρος.
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#35959
Αγαπητή Φίλη! Δεν  ξερω βεβαια  τι εχεις, επειδή δεν  γνωριζω   ιστορικό  και  υπερηχογραφική εικόνα.. Δεν εχουμε επισης  καμια εξεταση  των βασικών ορμονων  (FSH,. LH,  E2  DHEA-S)  στο αίμα... Αυτές  ειναι σκοπιμο   να διενεργηθούν  μονον   μετά   απο  διακοπή  του αντισυλληπτικού  για   8  ημερες ... Μετά  μπορει κανεις  να μιλησει για  το να υπάρχουν   ωαρια   ή οχι. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!