default_mobilelogo
  Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.5K διαβάστηκε
 Καλημέρα. 
Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας, σχετικά με τις τιμές χοριακης. 
ΤΕΠ ήταν 09/09/2014 (κυκλος 28 ημερών)
Στις 14/10/2014 η χοριακή μου ήταν 12140(7 μέρες καθυστέρηση) και στις
16/10/2014 η χοριακη ήταν 16734, δεν υπήρχε διπλασιασμός. Οι τιμές είναι ανησυχητικές?
Είχα διαβάσει ότι μετά τις 6000 χρειάζονται παραπάνω μέρες για τον διπλασιασμό της χοριακής.Ισχυεί?
Με τον γιατρό μου έχω ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη, θα είμαι 6 εβδομάδων, βάση τελευταίας περιόδου. Με τις τιμές χοριακής που σας ανέφερα, υπάρχει δυνατότητα να ακουστεί καρδιακη λειτουργία? 
Συγγνώμη αν σας κούρασα. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#35841
Αγαπητή φίλη. Στο πρώτο υπερηχογράφημα, μας ενδιαφέρει να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη ενδομήτριας κύησης και σε δεύτερο χρόνο η καρδιακή λειτουργία. Ημερολογιακά, θα πρέπει να είναι εμφανής και η καρδιακή λειτουργία. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!