default_mobilelogo
  Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.7K διαβάστηκε
Καλησπέρα!πριν τρεις μερες οι εξετασεις μου για ουρολοιμωξη βγηκαν θετικες με μικροβιο κολοβακτηριδιο!μου συστησαν απο το αντιβιογραμμα να παρω αντιβιωση ciproxin500mg για 8 μερες.Πριν τρια χρονια περιπου το καλοκαιρι ειχα παρει σε διαστημα ενος μηνα 2 αντιβιωσεις...νομιζω amoxil και Zinadol.Tη μια λογω επιμονου πονου στο λαιμο και την αλλη διοτι θα εβγαζα το φρονιμητη μου.Μια απο τις 2 μου δημιουργησε μυκητες...δεν ξερω ποια διοτι δεν θυμαμαι με ποια σειρα τις πηρα.Οι μυκητες δημιουργηθηκαν στο ενδιαμεσο απο τις 2 αυτες αντιβιωσεις οποτε η πρωτη που θα πηρα θα τους δημιουργησε.Τώρα όμως που παιρνω αντιβιωση παλι φοβαμαι μην ξανακανω μυκητες!Υπάρχει τρόπος να το προλάβω?Παίρνω μαζι με την αντιβίωση ultra levure αλλα δεν ξέρω αν αρκεί!
Ευχαριστώ εκ των πρωτερων!!!
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#35566
 Αν ειναι να  το παθεις,   δεν ...προλαμβάνεται  έτσι.. Αυτό  που θα μπορουσε  να γινει  προληπτικά ειναι με  σχετικα΄καλο ποσοστό  επιτυχίας,  να παρεις  για λιγες μερες, αμεσως  μετα την διακοπή της αντιβιοσης,   τοπικα  καποιο  αντιμυκητοκτονο.. Μιλησε με  τον γιατρό  σου σχετικά Π.Ζ  


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!