default_mobilelogo
  Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.5K διαβάστηκε
 
Είμαι 36 χρονών έχω ένα παιδάκι και κάνω προσπάθειες και δεύτερο. Γενικώς έχω σχεδόν σταθερό κύκλο που κυμαίνεται από 26-29 μέρες. Έκανα υπέρηχο την 20η μέρα μετά την περίοδο και ο γιατρός μου είπες πως έχω ωοθήκες με πολυκυστική τάση και ίσως και να μην έχω ωορηξία και κάθε μήνα. Αυτό μάλλον το κατάλαβε γιατί σε κάθε ωοθήκη είχα 1-2 κυστούλες.(Μπορώ να σκανάρω αν θέλετε τον υπέρηχο και να τον στείλω). Ωστόσο τώρα έχω καθυστέρηση περιόδου και απουσία συμπτωμάτων. Πάντα το στήθος μου πρήζεται και πονάει πριν την περίοδο ενώ τώρα είναι ελάχιστα πρησμένο χωρίς πόνοΑυτό μπορεί να οφείλετε στο γεγονός πως δεν είχα ωορρηξία ή υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#35288
Αγαπητή φίλη.
Αν έχεις ήδη καθυστέρηση, μπορείς να κάνεις μία εξέταση αίματος για β- χοριακή.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!