default_mobilelogo
  Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014
  11 Απαντήσεις
  4.1K διαβάστηκε
καλησπέρα!είμαι 33 χρονών.πέρυσι κατα τη διάρκεια επαφής εμφάνισα αίμα ροζ.η γυναικολόγος μου με έβαλε να κάνω αμέσως τεστ εγκυμοσύνης...α ρ ν η τ ι κ ο! άλλαξα γιατρό. μου βρήκε ήπια τραχηλίτιδα αλλά δε μου συνέστησε κάποια αγωγή! φέτος είδα ξανά καφέ αίμα δύο μέρες μετά από επαφή!ο γιατρός μου είπε να κάνω μια μοριακή εξέταση χλαμυδίων (300 ευρώ)...δεν την έχω κάνει ακόμα.το φετεινό μου τεστ παπ βγήκε κολπικό και ο υπέρυχος το ίδιο(με μια ελαφρυα έως μηδενική υποψία για πολύποδα)
.την προηγούμενη βδομάδα κατά τη διάρκεια πάλι επαφής, είχα πολύ αίμα( σαν περιόδου).μία βδομάδα μετα...έχω ελάχιστο καφέ και μια μικρή ενόχληση!!! έκλεισα ραντεβού σε νέο γιατρό...αλλά θα πάω σε 2 βδομάδες(ήταν το νωρίτερο που μπορούσε να μου κλείσει!!εγώ όμως έχω πανικοβληθεί!!!ποια είναι η γνώμη σας?
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#34242
Αγαπητή φίλη. Κάνε μια καλλιέργεια νωπού παρασκευάσματος κολπικού υγρού, σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και βρες κάποιον συνάδελφο λιγότερο πολυάσχολο, να σε δει νωρίτερα, κλινικά. Φιλικά Π.Κ. 


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#34243
πότε κάνουμε μια τέτοια καλλιέργεια? δεν το έχω ξανακούσει...
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34244
Μόλις στεγνώσεις από τα καφέ υγρά. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34245
καλησπέρα!!!!έκανα έτην καλλιέργεια που συστήσατε και έδειξε ουρεόπλασμα!ο μικροβιολόγος μου συνέστησε να κάνω μια αιματολογική εξέταση για χλαμύδια τραχώματος...την οποία χρυσοπλήρωσα!τα αποτελέσματα έδειξαν ότο μονο το igM ήταν οριακό.ο μικροβιολόγος μου είπε να την επαναλάβω σε  ένα μήνα.
πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα καινούργιο γυναικολόγο!!!μου είπε ότι η μικροβιολογική εξέταση πιθανόν και να μην είναι έγκυρη...και πως δεν ενδείκνυται...τώρα περιμένω τα απότελέσματα από το τεστ παπ και απο τις καλλιέργειες που επαναλάβαμε!!!κατόπιν σχολαστικής εξέτασης (2 ώρες!!!)μου εξήγησε ότι πιθανόν να αιμορραγώ στην ωορρηξία γιατί το ενδομήτριο είναι ψηλά και είναι αρκετά παχύ.μου ανέφερε την περίπτωση spotting!!!!όσον αφορά στα χλαμύδια...μου είπε ότι τα αποτελέσματα του κολπικού επιχρίσματος θα μας καλύψουν κατά 65%επιπρόσθετα, μου εξήγησε ότι τόσο τα χλαμύδια όσο και το ουρεόπλασμα δεν προκαλούν αιμορραγία!!!!αν επιθυμώ να το ψάξω περισσότερο...(για τα χλαμύδια), μου συνέστησε κάποια άλλη εξέταση που συνήθως γίνεται όταν επιθυμούμε να τεκνοποιήσουμε( κόστους 200 ευρώ).προς το παρόν μου είπε να μην ανυσηχω...ποια είναι η άποψη σας???σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34246
Αγαπητή φίλη. Θα συμφωνήσω ότι το ουρεόπλασμα δεν προκαλεί αιμορραγία. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσεις με τον συνάδελφο που σε παρακολουθεί. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34247
βγήκε και το τεστ παπ!!!καθαρό!!!ο γιατρός όμως επιμένει να κάνω την εξέταση pcr για τα χλαμύδια!δεν καταλαβαίνω...η καλλιεργεια βγήκε αρνητικη, η αιματολογική αρνητική.είναι πολύ ακριβη εξέταση!!!!έχω μπερδευτει τελείως!!!!
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34248
Μπορείς να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη από άλλον συνάδελφο, από κοντά. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34249
τρίτος γιατρός σε ένα χρόνο? :( σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας! καλό σας απόγευμα!
 
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34250
Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34251
καλησπέρα και πάλι!θα ήθελα αυτή τη φορά να σας ρωτήσω το εξής:για τη θεραπεία του ουρεοπλάσματος ο γιατρός μου συνέστησε αντιβίωση (τη vibramycin) για 20 ημέρες.είμαι στη 13 μέρα της θεραπείας.τις τελευταίες 4 μέρες το στομάχι και η κοιλιά μου έχουν πρηστεί υπερβολικά και νιώθω κάποιες μικροενοχλήσεις.υπάρχει περίπτωση να είναι παρενέργεια της αντιβίωσης?
 
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#34252
Αγαπητή φίλη. Μετά από τόσες ημέρες είναι δύσκολο να εμφανιστεί πρόβλημα από την αντιβίωση. Επίσης, η συγκεκριμένη ουσία δεν προκαλεί παρόμοια φαινόμενα. Οπότε, συνέχισέ την κανονικά, με γεμάτο στομάχι. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
