default_mobilelogo
  Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.4K διαβάστηκε
γεια σας ηθελα να ρωτησω ειμαι 4 μερες πριν την περιοδο και η θερμοκρασια κοπλικα που μετρηθηκα ειναι 37,4 μπορει να ειμαι εγκυος?προσπαθω καιρο με τον αντρα μου κ 1η φορα κανω θερμομετρηση χτεσ ειχα 37,3 δεν θελω να παρω τεστ γιατι ειναι νωρισ εσεισ τι λετε?
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#33564
Η ανεβασμενη θερμοκρασία συνηγορει   στό  οτι εγινε ωοθυλακιορρηξία..Δεν  ειναι βεβαιο  οτι εισαι έγκυος.   Ενα  τεστ εγκυμοσύνης  θα εκαμνα με καθυστερηση    τουλάχιστον μιας μερας .. Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!