default_mobilelogo
  Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  2.6K διαβάστηκε
Καλησπέρα! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Έπαιρνα για 3 χρόνια αντισυλληπτικά χάπια (yasmin, yasminelle, qlaira), αλλά λόγω παρενεργειών τα διέκοψα στη μέση τον οκτώβρη...Τώρα όμως έχω εδώ και 3 βδομάδες αίμορραγία που φεύγει και ξαναέρχεται σε μικρές ποσότητες, αλλά δεν σταματάει ποτε και εχω κουραστει! Επισκέφτηκα τον γυναικολόγο μου και μου ειπε να περιμένω 1 μηνα για να κανω ορμονολογικές εξετάσεις, καθώς πιστεύει πως απο τα συνεχόμενα ξενύχτια και τα απότομα κιλά που έχασα έχει χαλάσει ο κύκλος μου! Δε μπορω ομως να συνεχισω ετσι! Τι αλλο μπορω να κανω;;; Περιμενω απαντηση εναγωνιως!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#32584
Αγαπητή Φίλη! Μάλλον   για  απλη διαταραχή  κυκλου προκειται,  που ειτε θα σταμτησει  μονη της,  ειτε  με καποια ορμονικη  αντιμετωπιση  βραχείας διαρκειας.. Ειναι βεβαια  και το θεμα ''ηλικια΄΄,  που δεν το γνωριζουμε..Αλλοιως  θα προσπελαστει εμα προβλημα  σε μία γυναικα  πολυ νέα,  αλλοιως  σε μια των  30 και  περισσοτερων ετων.. Για τις  ορμονικες εξετασεις:  Μπορει κανεις βεβαια  να  περιμενει,  αλλά  το  διαστημα του  μηνός δεν ειναι  και  απολυτως απαραιτητο.. Εν πασει περιπτωσει,  χωρίς  κλινικη γυναικολογικη εξεταση  και διακολπική υπερηχογραφια, απ΄εδώ  δεν μπορουμε να δώσουμε λυση...  Θα δει ο γιατρός σου.. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!