default_mobilelogo
  Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.4K διαβάστηκε
Kαλησπέρα σας. Είμαι 33 ετών και πριν λίγες μέρες έκανα λαπαροτομία λόγω των ινομυωμάτων μήτρας που είχα. Τον προηγούμενο χρόνο καθώς έμενα στην Αγγλία προσπάθησα να βρω λύση για το πρόβλημα μου εκεί, έτσι ο γιατρός μου έδωσε κάποιες ενέσεις (Prostap) για να μικρύνουν οι όγκοι σε μέγεθος. Ωστόσο, οι ενέσεις αυτές σταματούν την περίοδοι. Έκανα την πρώτη στα μέσα Αυγούστου, είχα σχετικά βαριά περίοδο τις πρώτες μέρες και μετά δεν ξαναήρθε. Τις ενέσεις αυτές τις πήρα για τρεις μήνες (μου χορηγήθηκε μία ένεση το μήνα) και μετά ήρθα στην Ελλάδα και έκανα την επέμβαση. Η ερώτηση μου είναι αν μπορείτε κατά προσέγγιση να μου πείτε πόσο καιρό κάνει η περίοδος να επανέλθει και πόσο καιρό χρειάζεται ο οργανισμός για να "καθαρίσει" από τις ενέσεις και να μείνει μία γυναίκα έγκυος. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#32319
Αγαπητή Φίλη! Λογικά,  μεσα  σε 1 τριμηνο  μετά από την τελετυαια ενεση,  θα  περιμένουμε  να  εμφανιστει μία περιοδος. Αυτό  που συνηθως   υποδεικνύουμε  σαν διαστημα  αναμονης ,  ειναι   το εξταμηνο.. Η επιλογη βεβαια  ιεναι καπως..αυθαίρετη...  Αν τυχει και συλλαβει μία γυναικα  κι ενωριτερα,  δεν  χαθηκε κι ο κ οσμος.. Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!