default_mobilelogo
  Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλημέρα, 
είμαι 39 χρονών και έμεινα έγκυος φυσιολογικά μετά από αρκετά χρόνια προσπάθειας με την βοήθεια της ομοιοπαθητικής. Δεν είχα κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα εκτός από ινομυώματα, τα οποία αφαίρεσα πριν από τρία χρόνια λαμπαροσκοπικά. Πήγα στον γιατρό την πέμπτη βδομάδα, όπου οι μονάδες της χοριακής, που είχα κάνει περίπου 4 μέρες πριν την επίσκεψη ήτανε 5690. Υπάρχει σάκος και έμβρυο αλλά δεν το ακούσαμε ακόμα. Το πρόβλημα μου, και αυτό θέλω να σας ρωτήσω, είναι ότι μου έδωσε φάρμακα, βέβαια  να αναφέρω  ότι έχει δημιουργηθεί πάλι ένα ινομύωμα 2,9 εκ. Τα φάρμακα που έδωσε είναι utrogestan, τρεις φορες την ημέρα, παιδική ασπιρίνη και filicine.Εχω αγχωθεί πάρα πολύ με τα φάρμακα και δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον δεν έχω κάποιο ιστορικό αποβολών πρέπει να τα παίρνω, αν όλα πάνε καλά θα το συζητήσω πάλι με τον γιατρό αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας.
 
Ευχαριστώ  
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#32306
Αγαπητή Φίλη! Η χορηγηση του Utrogestan   προϋποθετει ενδειξεις και  ο γιατρός   έκρινε  ότι  η συγκεκριμενη  περιπτωση  σου υπάγεται  σ΄αυτές.. Αυτό  που μπορεις να   συζητησεις με τον γιατρό  είναι το ερώτημα,  σε ποιο  ποσοστό πιστευει ότι   βοηθά  η συγκεκριμένη αγωγη  στην  πολυ  συγκεκριμένη περιπτωση κι ανάλογα ν΄αποφασισεις, Αλλο σχόλιο  δεν μπροεί να γινει  σε επιλογες  του  θεραποντος συναδέλφου. Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!